henrik larsson Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Ponukan raznim situacijama i događajima, počeh da razmišljam o ovome. Da li mislite da primerke ljudskog bića treba ubijati pošto navrše -recimo- 11 do 15 godina, što mu dođe kao period kada iz deteta krenu da se razvijaju u odrasle osobe. Pošto smo svedoci raznih zala koje je odrasla osoba spremna da počini, u rangu od sitnih prekršaja i sitnog kriminala, preko ozbiljnijih krivičnih dela, masovnih ubistava, genocida, pa čak do nevalidiranja personalizovanih BusPlus kartica. Da li smatrate da bi čovečanstvo bilo mnogo bolje kada odrasli ne bi postojali?
Аврам Гојић Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Ima onaj jedan hrvatski film sa svetom u kome nema dece. Ili odraslih...ne mogu da se setim. Ima u filmu valjda i neki brod.
jolanda.kirschner Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Da, samo da definisemo odrasle kao sve koje su rodjene 1990 i ranije.
kim_philby Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Ima onaj jedan hrvatski film sa svetom u kome nema dece. Ili odraslih...ne mogu da se setim. Ima u filmu valjda i neki brod.mislim da mislis na sedmi kontinent, vukoticev a ne hanekeov naravno.
morgana Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 jebote kolko sam se ja plasila tog filma kad sam bila klinka. a onda su me ubili kad sam navrsila 11 do 15 godina, i sad mi je svejedno.
Bakemono Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 jebote kolko sam se ja plasila tog filma kad sam bila klinka. a onda su me ubili kad sam navrsila 11 do 15 godina, i sad mi je svejedno.Brrrr, nemoj više tako da pišeš, jezivo je!
Turnbull Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 (edited) jebote kolko sam se ja plasila tog filma kad sam bila klinka. a onda su me ubili kad sam navrsila 11 do 15 godina, i sad mi je svejedno.Isto! Ono kad zaliju sliku zgrade pa iz nje izraste cela zgrada, ali grozna, sa nekim bokserima unutra.Edit: Mislim, sem ubistva. Edited September 20, 2012 by Syme
Recommended Posts