Mil@n Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 pazite, imam da vam iznesem jedan argumentum al dente. Zašto misliš da argument od zubara vredi više nego od drugih ljudi?
Amelija Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Ali, šta na primer ako dete ode u školu, i dobije kijavicu, dođe kući i prenese meni kijavicu?upravo to se redovno dešava!i šta onda raditi? kako postupiti? šta je moralno?ako i ja posustanem pred kijavicom, neću moći lepo da se brinem o detetu (pa još kijavičavom) i zapostaviću gaa ako se ne dam i ponašam se kao da kijavice nema, tako demonstriram moć i autoritet pred nedužnim detetomi, kako sve to prevazići?
Mil@n Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 upravo to se redovno dešava!i šta onda raditi? kako postupiti? šta je moralno?ako i ja posustanem pred kijavicom, neću moći lepo da se brinem o detetu (pa još kijavičavom) i zapostaviću gaa ako se ne dam i ponašam se kao da kijavice nema, tako demonstriram moć i autoritet pred nedužnim detetomi, kako sve to prevazići? upravo to se redovno dešava!i šta onda raditi? kako postupiti? šta je moralno?ako i ja posustanem pred kijavicom, neću moći lepo da se brinem o detetu (pa još kijavičavom) i zapostaviću gaa ako se ne dam i ponašam se kao da kijavice nema, tako demonstriram moć i autoritet pred nedužnim detetomi, kako sve to prevazići?Stara izreka glasi bolje sprečiti nego lečiti. Jednostavno, ne treba imati decu. Nema zaraza, a i možemo da idemo gde hoćemo i kad hoćemo bez brige o tome "ko će da čuva dete".
slepa živana Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 sa mojom starom drugaricom iz skolskih dana koju nisam video 10 godina :o Seka? naravno da je Seka :)e pa deco, kao što ste znali, sise uvek idu u paru. sada znate i ko je druga crna sisa :Dinače došla sam da citiram majku bore ćosića: "kada kinem, osećam se dvadeset godina mlađa!"
Recommended Posts