Jump to content
IGNORED

Zašto imati kijavicu?

henrik larsson

dakle, zašto imati kijavicu?  

31 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted
pazite, imam da vam iznesem jedan argumentum al dente.
Zašto misliš da argument od zubara vredi više nego od drugih ljudi?
Posted
Ali, šta na primer ako dete ode u školu, i dobije kijavicu, dođe kući i prenese meni kijavicu?
upravo to se redovno dešava!i šta onda raditi? kako postupiti? šta je moralno?ako i ja posustanem pred kijavicom, neću moći lepo da se brinem o detetu (pa još kijavičavom) i zapostaviću gaa ako se ne dam i ponašam se kao da kijavice nema, tako demonstriram moć i autoritet pred nedužnim detetomi, kako sve to prevazići?
Posted
upravo to se redovno dešava!i šta onda raditi? kako postupiti? šta je moralno?ako i ja posustanem pred kijavicom, neću moći lepo da se brinem o detetu (pa još kijavičavom) i zapostaviću gaa ako se ne dam i ponašam se kao da kijavice nema, tako demonstriram moć i autoritet pred nedužnim detetomi, kako sve to prevazići?
Stara izreka glasi bolje sprečiti nego lečiti. Jednostavno, ne treba imati decu. Nema zaraza, a i možemo da idemo gde hoćemo i kad hoćemo bez brige o tome "ko će da čuva dete".
Posted
sa mojom starom drugaricom iz skolskih dana koju nisam video 10 godina :o
Seka?
naravno da je Seka :)
e pa deco, kao što ste znali, sise uvek idu u paru. sada znate i ko je druga crna sisa :Dinače došla sam da citiram majku bore ćosića: "kada kinem, osećam se dvadeset godina mlađa!"