Jump to content
IGNORED

Zašto imati kijavicu?

henrik larsson

dakle, zašto imati kijavicu?  

31 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted (edited)

Ja mislim da je kijavica subjektivna, ne postoji objektivna kijavica. Na svakom pojedincu je da sam odredi da li ima ili nema kijavicu. Ako on kaže da nema, onda prosto nema, drugi tu nemaju šta da se pitaju. Ko drukčije kaže zastupa nasilje većine nad manjinom.http://www.youtube.com/watch?v=0IgF24kV8Oc

Edited by Syme
Posted
sa mojom starom drugaricom iz skolskih dana koju nisam video 10 godina :o
Seka?
Posted

Ne treba mnogo pisati, moze da metastaziratm.

Posted

Da ne znam da si zauvek napustila ovaj forum, sad bih ti odgovorio oštrim tonom.

Posted (edited)

Jbt, ovo već stvarno metastazira.

Edited by Bakemono
Posted
Da ne znam da si zauvek napustila ovaj forum, sad bih ti odgovorio oštrim tonom.
Ma ja sam napustila svet pre deset godina, kakav forum. Ono sto vidis da pise je kompjuterski program koji je napravljen prema konceptutm.
Posted
Ma ja sam napustila svet pre deset godina, kakav forum. Ono sto vidis da pise je kompjuterski program koji je napravljen prema konceptutm.
Banujte bota.
Posted

Je l' kijavica bolest?Jer, nije zdravo biti bolestan.Inače, neslinava kijavica je kul, al' štucavica je kulja.

Posted

kijavica je jedno od osnovnih ljudskih pravatako je svuda u svetu

Posted

Je l' ta kijavica uopšte trener?Kijavica je jedan običan činovnik koji se ne razume u zdravstvene tegobe.

Posted

Odlična tema!Moram da priznam da me ovo podstaklo da razmišljam i o nekim drugim temama sa ovog topika i nateralo me, iskreno, da promenim svoje mišljenje na datoj temi. Radi se o temi "zašto imati decu".Naime, mislio sam da je dete nešto što je neopdhodno svakome u životu. Ali, šta na primer ako dete ode u školu, i dobije kijavicu, dođe kući i prenese meni kijavicu? Kome još treba dete koje prenosi bolesti? Posle ovog, razmisliću dva puta da li devojka da rađa ili ne kada jednog dana zatrudni...

Posted

pazite, imam da vam iznesem jedan argumentum al dente.