Turnbull Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 (edited) Ja mislim da je kijavica subjektivna, ne postoji objektivna kijavica. Na svakom pojedincu je da sam odredi da li ima ili nema kijavicu. Ako on kaže da nema, onda prosto nema, drugi tu nemaju šta da se pitaju. Ko drukčije kaže zastupa nasilje većine nad manjinom.http://www.youtube.com/watch?v=0IgF24kV8Oc Edited September 19, 2012 by Syme
henrik larsson Posted September 19, 2012 Author Posted September 19, 2012 sa mojom starom drugaricom iz skolskih dana koju nisam video 10 godina :oSeka?
jolanda.kirschner Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Ne treba mnogo pisati, moze da metastaziratm.
henrik larsson Posted September 19, 2012 Author Posted September 19, 2012 Da ne znam da si zauvek napustila ovaj forum, sad bih ti odgovorio oštrim tonom.
Bakemono Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 (edited) Jbt, ovo već stvarno metastazira. Edited September 19, 2012 by Bakemono
jolanda.kirschner Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Da ne znam da si zauvek napustila ovaj forum, sad bih ti odgovorio oštrim tonom.Ma ja sam napustila svet pre deset godina, kakav forum. Ono sto vidis da pise je kompjuterski program koji je napravljen prema konceptutm.
henrik larsson Posted September 19, 2012 Author Posted September 19, 2012 Ma ja sam napustila svet pre deset godina, kakav forum. Ono sto vidis da pise je kompjuterski program koji je napravljen prema konceptutm.Banujte bota.
Bujodrag Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Je l' kijavica bolest?Jer, nije zdravo biti bolestan.Inače, neslinava kijavica je kul, al' štucavica je kulja.
Amelija Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 kijavica je jedno od osnovnih ljudskih pravatako je svuda u svetu
Töölönlahti Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Je l' ta kijavica uopšte trener?Kijavica je jedan običan činovnik koji se ne razume u zdravstvene tegobe.
Mil@n Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Odlična tema!Moram da priznam da me ovo podstaklo da razmišljam i o nekim drugim temama sa ovog topika i nateralo me, iskreno, da promenim svoje mišljenje na datoj temi. Radi se o temi "zašto imati decu".Naime, mislio sam da je dete nešto što je neopdhodno svakome u životu. Ali, šta na primer ako dete ode u školu, i dobije kijavicu, dođe kući i prenese meni kijavicu? Kome još treba dete koje prenosi bolesti? Posle ovog, razmisliću dva puta da li devojka da rađa ili ne kada jednog dana zatrudni...
Ryan Franco Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 pazite, imam da vam iznesem jedan argumentum al dente.
Recommended Posts