henrik larsson Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Vi odogvarate i glasate, ja skupljam kvotove za zimu
morgana Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 mislim da samo bolestan covjek moze da ima kijavicu.
Bakemono Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Ko nikad nije imao kijavicu ostaće uskraćen za jedno nadasve ljudsko iskustvo i život će mu biti siromašniji.
Töölönlahti Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Mislim da kijavica nije nešto što se želi ili planira. Ona prosto dođe nenadano i onda nema nazad.
Аврам Гојић Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 (edited) da li samo heteroseksualni parovi treba da imaju kijavicu?kako prenosi rubrika "Zivot" na portalu B92, to je ozbiljna dilema u mnogim zemljama Evrope, Amerike i sveta. Edited September 19, 2012 by Marko M. Dabovic
Bakemono Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Jbg, ne možeš u isto vreme da kijaš i da pišaš.
ficfiric Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 (edited) Kijavicari su bolesnici! Sto se mene tice, nije me briga sta oni rade u svojoj kuci ali na ulici ne bi smeli da kijaju. Kako ja sutra svojoj unuci svom psu (koga nemam) da objasnim sta to rade dve cike ako oni pocnu slobodno da kijaju po ulicama? Edited September 19, 2012 by ficfiric
panta rhei Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 mislim da je kijavica uglavnom cetnicka tvorevina, partizani nemaju kijavicu.
Bakemono Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 mislim da je kijavica uglavnom cetnicka tvorevina, partizani nemaju kijavicu.Deda mi je bio četnik i imao je kijavicu. Tako su ga i otkrili.
Đipalo Junuz Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Nije precizno formulisano pitanje... Da li imamo mogućnost da biramo da li ćemo imati kijavicu ili ne? Postoji li tu sloboda volje? Jer, da citiram jednog mislioca: Ako svet nije deterministicki određen, onda svaka naša odluka proizvodi novi multiverzum sa posledicama tih odluka pa ni tada nema slobodne voljeMislim da je sasvim jasno šta sam hteo da kažem. -_-
Milogled Bluff Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Da je normalno imati kijavicu, ne bismo morali da zazmurimo kad kijamo. Prema tome, svakom dobronamernom coveku je jasno da to mora biti neka necasna rabota.
ordi Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Da je normalno imati kijavicu, ne bismo morali da zazmurimo kad kijamo.ma nemoj. a jel ti gledas kad se ljubis?
Milogled Bluff Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Pa naravno. Kako bih inace znao koji deo tela da si poljubim?
Recommended Posts