Jump to content
IGNORED

Kuća gori. Koga prvo spašavate?

Аврам Гојић

Koga prvo?  

17 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

stvarno ste neozbiljni. ja sam barem dala eksplicitan odgovor i razloge zašto bih spasila zeca. ovde se neki ne drže liste ili čak spašavaju nežive objekte pre živih bića !!!!

Posted

ne mogu da dam odgovor. zasigurno bih se koncentrisao na male sisare. baka, deka i ribice... :(

Posted

vidi sad! svi spashavaju, niko esej da napishe <_<

Posted
Ja ne bih nikoga spašavao jer je to nepismeno.
:lolol:
Posted

Ovaj, a koja je poenta ovog topika?

Posted
dedu, jer je deda car :fantom:
mozda tvoj deda. moj deda me je ostavio na sred dvorista kada je pocelo bombardovanje (prve sirene), uzeo oba kera i pobegao u podrum. dakle kad kuca gori moj deda spasava kucice.
Posted
Ni ja nemam objasnjenje ovakvog fenomena, a preskordiciju, odnosno predosecanje, buducih dogadjaja stvarno nisam imala.
Posted
Mislim da to pitanje zasluzuje novi topik.
Posted

Jedino ribice nemaju nikakve šanse da se spasu same. Glasam za njih, pod uslovom da su baba i deda pokretni.

Posted
Ni ja nemam objasnjenje ovakvog fenomena, a preskordiciju, odnosno predosecanje, buducih dogadjaja stvarno nisam imala.
Mislim da to pitanje zasluzuje novi topik.
:yawn2:
Posted

baku, u mom životu jedino ona relativno postoji.i pod relativno mislim živa je i srele smo se jednom pre 30 godina.