September 18, 201212 yr dobro je, kako za pojedinca tako i za zajednicu. ogovaranje produbljuje socijalne vjestine, pruza okrepljujuc predah cime podize produktivnost, izostrava percepciju i meko (eng. 'soft') rezonovanje. Edited September 18, 201212 yr by morgana
September 18, 201212 yr Author Imam teoriju da ogovaranje oznacava aktivnu zainteresovanost za zivot zajednice.
September 18, 201212 yr Author Nema. Pravi forumas mora biti apsolutno siguran u svoje stavove, razumu i argumentima uprkos.
September 18, 201212 yr Naravno da je dobro. Primetio sam fenomen da ogovaram uvek u trpezariji dok jedem, slaže se uz hranu, kao vino
September 19, 201212 yr ko ne ogovara ne interesuje se za ljudea ko se ne interesuje za ljude, ne voli ljudea ko voli ljude, voli i ženea ko voli žene, nije pederko ne ogovara taj je peder! Edited September 19, 201212 yr by Amelija
September 19, 201212 yr Još jedna burek temaJel ovo neka tvoja licna fiksacija, ili je burek kao atribut usao u nas svakodnevni jezik u nekom za mene misticnom kontekstu?