Indy Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Cuh da je zapadni crni africki nosorog sada ozvanicen kao izumro.U istoj vesti kaze da je godisnja trgovina ilegalnim organima (zbog cega su istrebljeni nosorozi) "vredna 10 milijardi dolara". Toliko godisnje u Australiji, nepusackoj zemlji, potrosimo na cigarete (a neverovatnih 180 milijardi dol. na automate za kocku)... i to je samo zemlja sa 20 mil. stanovnika. Hbt, koja smo stoka.
raPe Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Jel zna neko zbog cega se plasticne kese ne odlazu u reciklazu?Hocu da popizdim od pune kuce kesa, a moja madame mi ne dozvoljava da ih pobacam s plastikom zajedno u reciklazu, jer je to toboz zabranjeno.
Zdravko Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Ne znam da l ste imali neki poseban topik o recikliranju, pitaću ovde, nagomilao sam nekoliko pregorelih štedljivih, al ne znam šta bi trebalo da uradim sa njima, gde bi trebalo da ih bacim?
Have_Fun Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Ne znam da l ste imali neki poseban topik o recikliranju, pitaću ovde, nagomilao sam nekoliko pregorelih štedljivih, al ne znam šta bi trebalo da uradim sa njima, gde bi trebalo da ih bacim? Ja sam ranije citao o tome da je planiran pogon za reciklazu stedljivih sijalica u firmi Bozic i sinovi Oni se i inace bave reciklazom Po Bgu mora da ima nekih kompanija koje imaju kontejnere za odvajanje takvog otpada.. e sad.. da li je to samo za njih, treba se raspitati Mozda imas i negde oko ovih velikih trznih centara, Usce, Delta itd.. nisam iz Bg-a, ali pretpostavljam da oni negde odlazu to
Zdravko Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Hvala, otprilike sam i našao takav odgovor, evo samo tačnih lokacija ... http://www.it-recycling.biz/saradnja/klijenti/fizicka-lica.aspx
mlatko Posted May 10, 2021 Posted May 10, 2021 Oslobodimo floru i faunu od torture Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 2
Recommended Posts