bergasa19 Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Pa to. Tuzno je to sve, platili smo i placamo skupu cenu. Latinku Jbg.
dillinger Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Ne znam šta ti je to čudno, on je autističan lik koji ne menja stavove. Kapiram da nije ni izvalio da ga emituju na teveu, on priča svoju priču u koju veruje, a ovi pakuju sa ostatkom.Pa ok, ali je bilo zaista učestalo, a da on nikad ni pomene bilo kakvu zloupotrebu.No svakako da ga je to približilo širim masama, i baš je tad Slobinim glsačima postao prihvatljiv
Yoda Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 (edited) Ne, hteo sam pobiti samo onu tvrdnju da je uvek bio kontra Miloševića.Pa, jeste, politicki. Odnos prema NATO i Djikiju van zemlje nije dokaz da je drugacije.Prvi njihov dil bio je uz posredovanje Igora Ivanova, danas jednog od vaznijih ljudi koji posreduje izmedju Putina i Medjunarodne krizne grupe (cika Soros). Edited May 8, 2012 by Yoda
čekmeže Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Jesam bio klinac, ali se dobro secam tog doba, i ko je zbog cega glasao.Ti si sa devet znao ko je kako i zbog čega glasao? Blago tebi, ja u tvojim godinama nisam znao čemu kurac služi.
Yoda Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 (edited) 2:1 za mene. A sad, iskopcaj Pescanik i za promenu, procitaj nesto.Ili zamoli Milosa vasica da popijes kafu sa Latom. A mogu i ja to da ti sredim. Edited May 8, 2012 by Yoda
kim_philby Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 pazi, ja se tog vremena i te kako dobro secam, nisam bio klinac. milosevic je mozda na papiru s ove udaljenosti tebi racionalan ali na terenu je to izgledalo drugacije. te miloseviceve lazi ne mogu nista dokazati. ja bih se ipak vratio na ono sto se desavalo a ne na ono sto se pisalo. osim toga, vuk nije bio sam vec je uz sebe imao i neke pristojne i umerene ljude koji su ga podrzavali uz dogovor da bi i oni ucestvovali u vlasti. nije vuk samo gibanica, vuk je i djindjic. pri tom, vecina onih koji su glasali za milosevica, cinili su to zbog cvrste nacionalisticke ruke. srbi se u to vreme nisu bojali rata, rata su se bojali oni kojima smo pretili. mi smo mislili da smo jaci od sudbine i da cemo, ako dodje do nekog sukoba, da oduvamo protivnika za mesec dana i gotova prica. seti se narodnog veselja i cveca na tenkove, nije tu bilo mnogo straha i zebnje, to je doslo kasnije kad je blic krig propao.opet, kako se to odrazava na vooka? i kako se to odrazava na osecaj da je rat nametnut koji je prisutan kod velike vecine osim kod onih pripadnika paravojnih formacije koje sve dolaze iz sinjela srpske narodne obnove. ja se nadam da cemo kad-tad dobiti neko istrazivanje ove teme ali za sada evo mog gambita: za vecinu glasaca milosevic jeste sigurnija opcija. ficfiric je lepo definisao prosecni rezon glasanja za milosevica na tim prvim izborima. u toj slici stvari, sada samo srecom komicno, stvari stoje ovako: milosevic = tadic a vook = grobar. s jedne strane lider okostalog a ipak efikasnog partijskog aparata a sa druge strane reformisani koljac a sada najveci evropejac.Sve si lepo napisao, osim ovog malog boldovanog dela, a to i jeste suština...Uostalom, kud ćeš većeg zla od ovog što nam je Slobodan priredio? Misliš da bi Vook mogao jače™... Teško, boga mi...pa ovde se ni ne govori o jakosti vec o tome sta se desavalo tu i tada.@pejsi: sa ovom pamecu ne bih glasao vec bih emigrirao. pravo ludilo prepoznajes kada je jasno da je nesto sto je neprivatljivo postalo prihvatljivo a da je racionalno zapravo sumanuto.
ficfiric Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Ti si sa devet znao ko je kako i zbog čega glasao? Blago tebi, ja u tvojim godinama nisam znao čemu kurac služi.Sa devet sam znao zastave, a 1990. sam imao jedanaest. Jbg, znao sam. Kada me odvedu negde gde nemam s kim da se igram, onda starije resetam pitanjima. Npr. o verskim pitanjima sam proganjao caletovu sestru od tetke koja je jehovin svedok .
Yoda Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Sa devet sam znao zastave, a 1990. sam imao jedanaest. Jbg, znao sam. Kada me odvedu negde gde nemam s kim da se igram, onda starije resetam pitanjima. Npr. o verskim pitanjima sam proganjao caletovu sestru od tetke koja je jehovin svedok .Crna deco, gorela ste na vatri politike odmalena...
bergasa19 Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 2:1 za mene. A sad, iskopcaj Pescanik i za promenu, procitaj nesto.Ili zamoli Milosa vasica da popijes kafu sa Latom. A mogu i ja to da ti sredim.Ja tebe Latinkom ti mene Milosom. Nije fer.
Mp40 Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Meni Milogledovo neuspelo Jan Palahovanje najace™!Doso, polio se benzinom, seo, dobro mesto, puno ljudi... nema sibicu!
pere urban x Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 (edited) @pejsi: sa ovom pamecu ne bih glasao vec bih emigrirao. pravo ludilo prepoznajes kada je jasno da je nesto sto je neprivatljivo postalo prihvatljivo a da je racionalno zapravo sumanuto.ali ne zameras ludilom zavedenim glasacima sto su napravili jedini racionalni a zapravo sumanuti izbor tako sto su podrzali Slobodana Milosevica?mislim, nisu mogli svi da emigriraju ili u onakvim okolnostima glume pecurke i glasaju za zelene?Meni Milogledovo neuspelo Jan Palahovanje najace™!Doso, polio se benzinom, seo, dobro mesto, puno ljudi... nema sibicu!jesi je poneo?ostalo je benzina na mestu gde je sedeo Edited May 8, 2012 by pere urban x
dig_chohano Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Meni Milogledovo neuspelo Jan Palahovanje najace™!Doso, polio se benzinom, seo, dobro mesto, puno ljudi... nema sibicu!A šta koji kurac sad ti vraćaš priču na to i provociraš?
hazard Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Pa to. Tuzno je to sve, platili smo i placamo skupu cenu. Latinku napustila neka od najvernije dece u ovoj frci oko Preokreta, Dobrica upinje da se jos pita.Jbg.Vi (ti i buffalo bill) ovde ozbiljno ocete da kazete da je Srbija i dalje politicki podeljena po nekom kljucu iz 1968.?Mislim, nije da vam ne verujem (vidim da se bavite time profi, bb sigurno, a i ti izgledas tako), nego ako je tako, onda...brate
Mp40 Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 A, jebiga. Doso posle nekoliko sati i taman tu nastavio kad sam klikno na temu pa osto bez teksta. Oseti se covek kao magarac kad potrosi sate na nesto, kuca, objasnjava i dobije ovo...
Yoda Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Ja tebe Latinkom ti mene Milosom. Nije fer.Moram da budem malo grub. Uleteo si u malu i vrlo internu prepisku sa BB, a nisam siguran da razumes o cemu se tu radi. Em se ponavljas, pa postajes dosadan.
Recommended Posts