Yoda Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Đinđić tad nije bio ono što je postao kasnije, Mićun je vodio DS. Stari DB/KOS suradnik.Vrlo bih tu bio oprezan, po pitanju Djikija. Iza njega od pocetka stoje Sveta Stojanovic, Ljuba Tadic i Micun. Zoki je dobro dete koje se otrglo kontroli 1993.Akademija ne prasta takve stvari.
Nesh Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Poenta moje diskusije ovde nije da glabam kako je ultra nenormalno što je narod tada glasao kako je glasao, nego da skrenem pažnju onima koji to predstavljaju kao racionalno, iz pozicije nostalgičnih obožavalaca i propagatora Najboljeg Od Svih Sistema, koji je direktno iznedrio takav botovski majndset i mentalitet glupog stada.Good point!
bradilko Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Objasni mi kako to 32 godine posle ljudi opet budu izmanipulisani, pa ce ti mnogo toga biti jasnije.22 valda?nije se mnogo toga promenilo. i dalje jedna od nepismenijih drzava u evropi je srbija, zamajavanje "kosovo je srce srbije", slicna tehnologija vladanja samo malo modernizovana, siromastvo itd. milosevicevizam rula i sada
Yoda Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 genijalno!Ne citas pazljivo papire. Svasta objavljuje nesrecni Pero Simic, pa i izvestaje saveznog MUP-a o Studentskim demonstracijama 1968.
bergasa19 Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Poenta moje diskusije ovde nije da glabam kako je ultra nenormalno što je narod tada glasao kako je glasao, nego da skrenem pažnju onima koji to predstavljaju kao racionalno, iz pozicije nostalgičnih obožavalaca i propagatora Najboljeg Od Svih Sistema, koji je direktno iznedrio takav botovski majndset i mentalitet glupog stada.Onda precenjujes rec racionalno.
kim_philby Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Poenta moje diskusije ovde nije da glabam kako je ultra nenormalno što je narod tada glasao kako je glasao, nego da skrenem pažnju onima koji to predstavljaju kao racionalno, iz pozicije nostalgičnih obožavalaca i propagatora Najboljeg Od Svih Sistema, koji je direktno iznedrio takav botovski majndset i mentalitet glupog stada.objasni kucana. slovenac nije glupo stado?@yoda: pa logicno kostunicu je nemoguce instrumentalizovati.
morgana Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 (edited) E, tako isto bi forum izgledao i 1990... U dlaku... I ne, nije bilo smešno, veruj mi... Više tužno... pa zar je moguce da je bilo tuzno :(nevjerovatno je da bilo kome ko nije zivio na marsu no u post-sfrj imas potrebu da objasnis da je bilo tuzno :Dedit:inace, ako cemo da cjepidlacimo oko pojma racionalnosti, izbor milosevica nije nikako ispunjavao kriterijume racionalnosti. nema racionalnosti bez informisanosti i poznavanja posljedica raznih alternativa. Edited May 8, 2012 by morgana
Prospero Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Đinđić tad nije bio ono što je postao kasnije, Mićun je vodio DS. Stari DB/KOS suradnik.BTW, kad je Šešelj izvukao dupe iz Zenice, došao je u BG i tražio radno mesto kod Mićuna i Ljube Tadića, uz stih "kad može Đinđić mogu i ja". Ovi su mu odgovorili da nema naučnih radova, i nudili mu da mu srede stipendiju za USofA, na 1-2 godine, pa da se vrati sa naučnim pedigreom.Posle ih više nije voleo...
radisa Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 pa zar je moguce da je bilo tuzno :(nevjerovatno je da bilo kome ko nije zivio na marsu no u post-sfrj imas potrebu da objasnis da je bilo tuzno :DPa to objašnjenje je reakcija na smajlija :)Sad vidim da je glupo...
bergasa19 Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Ovaj, 22 godine posle, valjda...Inače, jasno je meni, samo sa fasciniran uspešnošću te metode...Lenjost duha i nemanje vremena da se dođe do pravih izvora informacija, povezani sa okruženjem koje je isto takvo su najbolji način za manipulaciju... Bilo sad, pre 20 ili pre 100 godina... Uvek isto...Greska. Naravno da je 22. Eto sam si dao odgovor, s tim sto su 90-te X kolkohoces.
Prospero Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Ne citas pazljivo papire. Svasta objavljuje nesrecni Pero Simic, pa i izvestaje saveznog MUP-a o Studentskim demonstracijama 1968.Jel to o Zečeviću & Vuku?
dillinger Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 inace, ako cemo da cjepidlacimo oko pojma racionalnosti, izbor milosevica nije nikako ispunjavao kriterijume racionalnosti. nema racionalnosti bez informisanosti i poznavanja posljedica raznih alternativa.To je to.
Yoda Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 objasni kucana. slovenac nije glupo stado?@yoda: pa logicno kostunicu je nemoguce instrumentalizovati.Seti se, Kostunica je jedini koji do 2000. nema nikiakvog dodira sa Milosevicem. Uvek je kontra -1990, 1992, 1993, drzi stranu Srbima u BiH, bojkotuje izbore 1997.On je jedini uvek protiv Milosevica (ne racunam Zarka i Vesnu, ipak su to igraci manjeg kalibra).
Yoda Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 BTW, kad je Šešelj izvukao dupe iz Zenice, došao je u BG i tražio radno mesto kod Mićuna i Ljube Tadića, uz stih "kad može Đinđić mogu i ja". Ovi su mu odgovorili da nema naučnih radova, i nudili mu da mu srede stipendiju za USofA, na 1-2 godine, pa da se vrati sa naučnim pedigreom.Posle ih više nije voleo...Tako je. Dobrica mu je pomogao samo tako. Seki je vazda bio bitanga.
Recommended Posts