Filipenko Posted September 28, 2012 Share Posted September 28, 2012 A drugačiji pristup bi bio...?Enivej, stvarno, ako imaš nešto što govori o zločinima nad civilima, daj ovde da čitamo, slabo toga igde ima. Samo nemoj Cvetkovića, please. Link to comment
Yoda Posted September 28, 2012 Share Posted September 28, 2012 (edited) Citao sam pre vise od godinu dana, videcu da mi na kratko pozajme knjigu pa cu da pustim ovde. Ima bas gadnih momenata, ali tu je spojler da pokrije.Nema veze Cvetkovic sa ovim pa ni bilo ko konkretno. Samo su objavili izvestaje tj. izvore bez ikakvih komentara. Edited September 28, 2012 by Yoda Link to comment
Dr Arslanagić Posted September 28, 2012 Share Posted September 28, 2012 ono što su objavili Periša i Boro Majdanac? imam ja negde knjigu kući...to su valjda izveštaji SDS-a sa terena... Link to comment
Yoda Posted September 28, 2012 Share Posted September 28, 2012 (edited) ono što su objavili Periša i Boro Majdanac? imam ja negde knjigu kući...to su valjda izveštaji SDS-a sa terena...Mislim da su njih dvojica priredili.Jedna od fusnota linkovanog Zbornika kaze da su to izvestaji iza kojih verovatno stoji komanda SDS koji su radjeni za njihove potrebe. U knjizi, koja koliko se secam obuhvata samo 1941. su boldom oznaceni delovi teksta koji ne postoje u ranijem izdanju. Edited September 28, 2012 by Yoda Link to comment
Dr Arslanagić Posted September 28, 2012 Share Posted September 28, 2012 (edited) sad me kopka a ne merem naći knjigu... mislim da su izveštaji pravljeni za ministarski savet a da ih je radila komanda SDSslažem se da zbornike građe treba koristiti sa rezervom, mnogo je izostavljano ranije, tj. pravljena je selekcija... arhivi su posebna tema i ako se toga dohvatimo ko zna gde ćemo završiti.elem, kada smo se već dotakli toga, evo jednog malog dajdžesta ustanka 1941 iz iste kuhinje (18+ graphic included)KLIKEdipkoji je dobar hosting sajt? Edited September 28, 2012 by Arbeitmann Link to comment
Dr Arslanagić Posted September 29, 2012 Share Posted September 29, 2012 izučiću zanat pa ću ubuduće tamo kačiti Link to comment
Filipenko Posted September 29, 2012 Share Posted September 29, 2012 elem, kada smo se već dotakli toga, evo jednog malog dajdžesta ustanka 1941 iz iste kuhinje (18+ graphic included)KLIK Vrh Hvala puno! Bedak, nema nikakvog uputstva kako organizovati partizanske jedinice...:( Fali mi neki dobar how-to guide... Link to comment
pere urban x Posted September 29, 2012 Share Posted September 29, 2012 jeb'ga, otelo im ortopedski dodatak Link to comment
gorran Posted September 29, 2012 Share Posted September 29, 2012 Izgleda nisu čuli za veliku tenkovsku bitku za Požarevac. Link to comment
Prospero Posted September 29, 2012 Share Posted September 29, 2012 (edited) Vrh Hvala puno! Bedak, nema nikakvog uputstva kako organizovati partizanske jedinice... :( Fali mi neki dobar how-to guide... pih bre, kakav si to revolucionar? sad je jasno da bi u igrici "šta bi radio u proleće '41?" jurio po bibliotekama i buržujskim kućama tražeči pisana uputstva za odlazak u šumu.evo ga maopa još i poglavlja. Edited September 29, 2012 by buffalo bill Link to comment
vathra Posted September 29, 2012 Share Posted September 29, 2012 pih bre, kakav si to revolucionar?Салонски Link to comment
pere urban x Posted September 29, 2012 Share Posted September 29, 2012 ma jesu, zato im je ostalo samo pravo na penziju i profesionalnu rehabilitaciju.nekada se znalo, spanski borci i nosioci spomenice mogu besplatno da se voze tramvajima a sada svim penzionerima besplatan prevoz.ko zna koliko se tu narodnih neprijatelja provuklo.nema vise ko da kontrolise, eto sta je. Link to comment
Recommended Posts