kim_philby Posted March 26, 2012 Share Posted March 26, 2012 Difejsovan sajt SUBNOR-a.anonymous serbia Link to comment
ficfiric Posted March 26, 2012 Share Posted March 26, 2012 (edited) :Dovo ko predizborna kampanja 2012te:"I verujte mi gospodine, nije mi zao sada sto i patim, jer vidim da neko brine za nas."edit: orignalno sam hteo da iskoristim ovu recenicu "neka je hvala generalu nedicu predsedniku tadicu sto nam je poslao gospodina ministra, e da nije njega koliko bi mi patili i mucili se, ali ovako on je nas i nikome ga ne damo"pa da udenem ministra poljoprivrede petrovica u poseti nekom selumedjutim, kako gugl kaze - ministar izgleda nije jos zagazio u selo, sve mu fotke iz kancelarije, sa tepiha, uredno u odelcu.bota se bar pravi da ga je briga. ovom i zvanicno i nezvanicno puca kurac. Mene drzanje Djurisicevog cetnika na saslusanju podseca na Jagodinku dok je Gvozden isledjuje u predstavi u "Ljubav na seoski nacin" http://youtu.be/KB-9jSY3AHQ?t=35m27s . 1 Neustrasivost! Edited March 26, 2012 by ficfiric Link to comment
anomander rejk Posted March 26, 2012 Share Posted March 26, 2012 pa ove Anomanderove...ne znam kako da ih nazovem - sadrze najozbiljnije argumente za rehabilitaciju cetnistva koji se uopste mogu izreci. ni ona ekipa na RTS neki dan nije imala bolje argumente od ovoga.sve cekam da izmisle neku bitku protiv Nemaca, no izgleda da nisu sposobni za takav uzlet maste, vec jedino mogu da dobace do "ustase su bile gore". pa jesu, ali alal vam referentni okvir Pa svako može da učitava šta hoće. Evo dao sam ti primer bitke za oslobođenje Loznice 41. Bilo je žrtava, na obe strane. Kada je neko ideološki zaslepljen, besmisleno je predočavati mu bilo kakve argumente. U porodici sam imao i četnika i partizana, i jednih koji su patili od drugih, i obratno, nemam nikakav razlog da budem pristrasan. Link to comment
Аврам Гојић Posted March 26, 2012 Share Posted March 26, 2012 Poznat mi je taj dokument, koliko je valjan i verodostojan, dovoljno je reći da je stavljan i potezan u temama na Krstarici. Pametnom dosta. Link to comment
Filipenko Posted March 26, 2012 Share Posted March 26, 2012 Lažni komunistički raj koga se sa nostalgijom sećaju zbog boljeg života, što je bila istina...Zemljo Inđijo... Link to comment
Filipenko Posted March 26, 2012 Share Posted March 26, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Bfzk06ZFW48 Link to comment
Đipalo Junuz Posted March 26, 2012 Share Posted March 26, 2012 Hakovana stranica SUBNOR-a Link to comment
Filipenko Posted March 26, 2012 Share Posted March 26, 2012 Lepo je videti da se vestopisci na B92 svojski trude da terorističku poruku kriminalaca koja sadrži poziv na linč prenesu od reči do reči i sačuvaju je da je svi mogu videti, kad je već uklonjena. Link to comment
ToniAdams Posted March 26, 2012 Share Posted March 26, 2012 Hakovana stranica SUBNOR-ajebemu, smejem se vec pola sata na ovu vest, a ne znam tacno zasto. Link to comment
Filipenko Posted March 26, 2012 Share Posted March 26, 2012 Zato što ne znaš šta drugo dok u očajanju očekuješ odgovor militantnog krila PUPSa? Link to comment
kapetanm Posted March 26, 2012 Share Posted March 26, 2012 Ahahah. Kakva jadnost na hakovanom uradku, nema ćirilice nego latinsko tuđe pismo. Draža se prevrće u krečani grobu Link to comment
Recommended Posts