kapetanm Posted March 22, 2012 Share Posted March 22, 2012 (edited) ma, cisto sumnjam da bi im ona ovoliko replicirala da nije imala mig s viseg mesta. A koliko se secam, ona je Tijanicev proijekat jos sa TV Politika, sada je pod njegovom ogromnom zastitom, to kazu moji drugari koji se krecu po RTS.Meni je delovalo da je panuvši u vatru, bila malo van kontroleTrebala je da zove Jovu Kapu u emisiju. Na pola bi izvadio utoku i pobio govna Edited March 22, 2012 by kapetanm Link to comment
Yoda Posted March 22, 2012 Share Posted March 22, 2012 (edited) Meni je delovalo da je panuvši u vatru, bila malo van kontroleI to je tacno. valjda je iritiralo pominjanje dede i tanka argumentacija druge strane.edit: Nemojte Kapu, ko Boga vas molim...Odmah cu da se ohladim od ovog, cudom izazvanog crvenoljublja Edited March 22, 2012 by Yoda Link to comment
Ryan Franco Posted March 22, 2012 Share Posted March 22, 2012 ova emisija je potpuni fejl svih revizionista u srbiji. ova dvojica jednostavno nisu više znala gde biju. ali pak ostaje potpuna misterija ova homenova ostrašćenost i dimitrijevićeva generalna frekventnost. neviđena energija je uložena u ovaj projekat u poslednje četiri godine. da su se tako borili protiv nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama sad bismo bili ugledniji od engleske. Link to comment
bergasa19 Posted March 22, 2012 Share Posted March 22, 2012 Ne, sve to na stranu ja sam zaprepašćen sledećom argumentacijom koja prosto vrišti iz izrečenog:Ustaše su vršile genocid nad Srbima, ergo - nije se trebalo (baš puno) boriti protiv okupatora koji je tim istim ustašama i omogućio da vrše genocid Najludje je sto oni misle da je to dobar argument. Link to comment
teacher Posted March 22, 2012 Share Posted March 22, 2012 Ima li neko od komesara koji neće sutra šetati kera ili rušiti režim preko blogova, da će da se prošeta do suda? Ili će opet sve pasti na boračka pleća?Sent from my HTC Wildfire S A510e using Tapatalk Link to comment
Filipenko Posted March 22, 2012 Share Posted March 22, 2012 Jbt, šta sam ja to propustio...Verujem da je bio jedan dosta lijepi ambijent...http://www.rts.rs/page/tv/ci/series/17/РТС+1/261/Да+Можда+Не.htmlOvde da čekam snimak? Link to comment
Dr Arslanagić Posted March 22, 2012 Share Posted March 22, 2012 evo, crno na belo, sve lepo objašnjenoizdanje iz 2010.btw, Šešeljeva sabrana dela i sva izdanja Srpske slobodarske misli držim na poslu Link to comment
Roger Sanchez Posted March 22, 2012 Share Posted March 22, 2012 (edited) @ penkoDa. Edited March 22, 2012 by Roger Sanchez Link to comment
Roger Sanchez Posted March 22, 2012 Share Posted March 22, 2012 Ne, sve to na stranu ja sam zaprepašćen sledećom argumentacijom koja prosto vrišti iz izrečenog:Ustaše su vršile genocid nad Srbima, ergo - nije se trebalo (baš puno) boriti protiv okupatora koji je tim istim ustašama i omogućio da vrše genocid E a daj meni objasni kako su to četnici pri evakuisanju Srbije u smjeru zapada zaobilazili NDH, po Bojanu? Stvorena mi je velika zemljopisno-povijesna enigma. Link to comment
Filipenko Posted March 22, 2012 Share Posted March 22, 2012 Drago mi je da su shvatili ljudi koliki su lažovi bili komunisti i daće Bog da sutra vaspostavimo kult 1-2 đenerala o sv. velikomučenika Kodrata Nikomidijskog dne. Link to comment
Dr Arslanagić Posted March 22, 2012 Share Posted March 22, 2012 E a daj meni objasni kako su to četnici pri evakuisanju Srbije u smjeru zapada zaobilazili NDH, po Bojanu? Stvorena mi je velika zemljopisno-povijesna enigma.Veoma jednostavno: obzirom da NDH nije utemeljena u međunarodnom pravu jer su sile Osovine protivpravno rasparčale Kraljevinu Jugoslaviju po okončanju Aprilskog rata i kapitulaciji, te na osnovu činjenice da su Saveznici priznavali integritet i suverenitet iste i legitimitet Vlade u Londonu, NDH nije ni postojala u pravom smislu reči te su se četničke jedinice ustvari povlačile jugoslovenskom teritorijom. Link to comment
MancMellow Posted March 22, 2012 Share Posted March 22, 2012 E a daj meni objasni kako su to četnici pri evakuisanju Srbije u smjeru zapada zaobilazili NDH, po Bojanu? Stvorena mi je velika zemljopisno-povijesna enigma.Palo mi je na pamet par šaljivih odgovora, ali nijedan ozbiljan. A i nisam još bio gledao emisiju kad je to rekao, šta tačno veli? Link to comment
MancMellow Posted March 22, 2012 Share Posted March 22, 2012 (edited) Veoma jednostavno: obzirom da NDH nije utemeljena u međunarodnom pravu jer su sile Osovine protivpravno rasparčale Kraljevinu Jugoslaviju po okončanju Aprilskog rata i kapitulaciji, te na osnovu činjenice da su Saveznici priznavali integritet i suverenitet iste i legitimitet Vlade u Londonu, NDH nije ni postojala u pravom smislu reči te su se četničke jedinice ustvari povlačile jugoslovenskom teritorijom.Da, to je bio jedan od šaljivih odgovora koji mi je pa na pamet :DIli, recimo, ako su bili u vozilima Wehrmachta, pod vozila se mogao smatrati teritorijom Trećeg Rajha. Čim siđu sa istog da zapale cigaretu onda su na jugoslovenskoj teritoriji koju saveznici jedino i priznaju. Simple. Edited March 22, 2012 by MancMellow Link to comment
Roger Sanchez Posted March 22, 2012 Share Posted March 22, 2012 Palo mi je na pamet par šaljivih™ odgovora, ali nijedan ozbiljan. A i nisam još bio gledao emisiju kad je to rekao, šta tačno veli?Olja mu je na nos stavila notorious činjenicu da su se četnixi prema Reichu povlačili [ moja opaska: često u pečačenim vlakovima (srpski: vozovima) ko Lenjin kroz Europu 1917] kroz NDH, na što je Bojan odvratio da su oni ''zaobilazili NDH kako su god mogli'' i da nisu išli preko nje da je (sve?) te koji su tako probali pobila ustaška vojnica. Na Glavnom kolodvoru u ZG.Što NB uopće nema veze sa Bleiburgom o kojem je bilo riječi u tom trenutku, koliko se sjećam. Link to comment
MancMellow Posted March 22, 2012 Share Posted March 22, 2012 (edited) NB - nota bene? Nema, ali sve ima veze sa Bleiburgom i Ustašama. Kad Francuzi čuju za ustaške zločine rehabilitovaće Petena. Izvinjavam se, ali se i dalje teško oporavljam od onog što sam čuo...E da, ovo gore što si napisao - sama činjenica da se neko povlači ka teritoriji Rajha, u dogovoru sa Nazijima, potpuno baca u peti plan to da li su se ili nisu povlačili preko teritorije en-di-ejč. Mislim, u normalnoj raspravi. Naravno, većina ih je tamo išla u nadi da će dopasti saveznika, no bez obzira. Edited March 22, 2012 by MancMellow Link to comment
Recommended Posts