Prospero Posted May 19, 2015 Share Posted May 19, 2015 Suštinski nisu. koliko se sećam, jevrejska zajednica je u dogovoru sa sebi naklonjenim ljudima u administraciji napisala pedantnu žalbu, koju su opet naklonjeni ljudi promptno usvojili tako da su odluke efektivno ostale u fioci. Link to comment
Pontijak Posted May 19, 2015 Share Posted May 19, 2015 Jel Korošec beše bio katolički sveštenik? Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока meni je zabavnije da je korosec zavrsio zivot na isti nacin kao nelson rokfeler: drmnuo ga infarkt tokom snosaja sa svalerkom Link to comment
Hamlet Strašni Posted May 19, 2015 Share Posted May 19, 2015 Bar nije bilo dete švaler Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Link to comment
Pontijak Posted May 19, 2015 Share Posted May 19, 2015 mnogo smo neozbiljni na ovako ozbiljnoj temi Link to comment
Cane Vukic Prebranac Posted May 19, 2015 Share Posted May 19, 2015 meni je zabavnije da je korosec zavrsio zivot na isti nacin kao nelson rokfeler: drmnuo ga infarkt tokom snosaja sa svalerkom Слатка смрт Link to comment
Pontijak Posted May 19, 2015 Share Posted May 19, 2015 Слатка смрт nisu preziveli da bi ispricali impresije :D secam se da je nelson imao sanse da prezivi infarkt ali svalerka oklevala sa zvanjem hitne pomoc a za korosca, tadasnja bg stampa je pokusala da pravi aferu okio nedolicne smrti jednog ministra ali su ti pokusaji ekspresno osujeceni Link to comment
MancMellow Posted May 19, 2015 Share Posted May 19, 2015 Čuj ministra? Sveštenika. I teologa! Link to comment
Pontijak Posted May 19, 2015 Share Posted May 19, 2015 Čuj ministra? Sveštenika. I teologa! slutim da je vecu tezinu imalo to sto je bio ministar unutrasnjih dela nego sto je bio svestenik i teolog mada je za aferu bas to bila prava stvar: svestenik i teolog umire tokom snosaja kod svalerke ali eto, ta policijska kraljevina nije dopustila da se blati casno ime pokojnika Link to comment
halloween Posted May 19, 2015 Share Posted May 19, 2015 koliko se sećam, jevrejska zajednica je u dogovoru sa sebi naklonjenim ljudima u administraciji napisala pedantnu žalbu, koju su opet naklonjeni ljudi promptno usvojili tako da su odluke efektivno ostale u fioci. Kakva sramota. Sama činjenica da su ti propisi doneti i da se pojavljuju po muzejskim izložbama 75 godina kasnije, bili su mi dovoljni. Nadam se da moji preci nisu izlazili da glasaju za ove idiote. Link to comment
MancMellow Posted May 19, 2015 Share Posted May 19, 2015 Uffff, pradeda jeste :( deda nije :) S druge strane su belolistićarili :D Link to comment
Dr Arslanagić Posted May 19, 2015 Share Posted May 19, 2015 Kakva sramota. Sama činjenica da su ti propisi doneti i da se pojavljuju po muzejskim izložbama 75 godina kasnije, bili su mi dovoljni. Nadam se da moji preci nisu izlazili da glasaju za ove idiote. Istovremeno su organizovali prihat velikog broja jevrejskih izbeglica iz Evrope i uspeli da otprave velik broj dalje za Palestinu. Čini mi se da ljudi ponekad zaboravljaju u kojim su usranim okolnostima, bez ikakve mogućnosti da na njih utiču, delovali tadašnji političari. Link to comment
halloween Posted May 19, 2015 Share Posted May 19, 2015 Fatalizam je tako ugodan za obrazlaganje, da. Link to comment
MancMellow Posted May 19, 2015 Share Posted May 19, 2015 Pritisak, pritisak. Pritisak je bio stravičan. Zamalo da ga izdrže, al...eto, nisu. Link to comment
Dr Arslanagić Posted May 19, 2015 Share Posted May 19, 2015 Ne samo to, imaš Korošeca i SLS koji suvereno vladaju Dravskom banovinom i koji moraju biti u vlasti jer mogu vrlo lako napraviti lokalno sranje koje bi bilo casus belli za Švabe, Mađare, Italijane i ko zna koga... Oni ga izoluju u vlasti, šatro usvoje njegove antisemitske fantazije ali ih vrlo efikasno opstruišu i istovremeno pomažu Jevrejima više nego bilo koja država u regionu. Radi se ono što se može, u cilju očuvanja države i naroda. Link to comment
Recommended Posts