March 10, 20205 yr On 12.2.2020. at 10:00, Ravanelli said: slušam neki daško-mlađa miks i krene ovo jos jedan malo poznat new-wave bend iz nisa:
March 13, 20205 yr odlična bogami! pustio sam, misleći da nema šanse da je bolja od ove, kad ono bolja
October 6, 20231 yr Malo u vezi s Aleksandrom i njezine 4 Arene, imitation is the sincerest form of flattery Dakle ovaj ja-sam-muški-plačimačak stil, kako ga volim nazivati u svoja četiri zida, poplavio je sve od Gevgelije do Bregane Nije toga bilo uopće prije Tošeta, naslijedio ga Joximovich, a sad su svi cvilidrete Najfrižkiji izdanak u videju gore
October 11, 20231 yr On 6. 10. 2023. at 18:42, Roger Sanchez said: Malo u vezi s Aleksandrom i njezine 4 Arene, imitation is the sincerest form of flattery Dakle ovaj ja-sam-muški-plačimačak stil, kako ga volim nazivati u svoja četiri zida, poplavio je sve od Gevgelije do Bregane Nije toga bilo uopće prije Tošeta, naslijedio ga Joximovich, a sad su svi cvilidrete Najfrižkiji izdanak u videju gore Ako si placimacak, kao i ja sto sam, poslusaj malo Valentino. Maloprije mi iskocise na telefonu, nisam ih čuo 20+godina. Kidaju.
October 12, 20231 yr 16 hours ago, BWA said: Ako si placimacak, kao i ja sto sam, poslusaj malo Valentino. Maloprije mi iskocise na telefonu, nisam ih čuo 20+godina. Kidaju. jel prvi album?
October 12, 20231 yr 9 minutes ago, slepa živana said: jel prvi album? Jeste. Mada i sa trećeg sam poslušao "kad me više ne bude". Sjajna balada.
April 2, 20241 yr Skupit ćemo noćas, prijatelji moji I drače i cviće iz našeg đardina Tisuću sinova, razbacani škoji I tisuće kćeri, gromača i stina Noćas ćemo zemlji ko materi reći Nosimo iz grozjem srce u kašeti Iz svake će loze krv rumena teci A pisma će sama poći po kaleti Rasti zemljo, pukni stino Kucaj srce materino Šumi more, suzo slana Trajna nina nana Trajna nina nana Dalmacijo, zemljo, maslinova grano Dalmacijo, zemljo, kamena i smilja Pozlati mi veslo, kad ustanem rano Obala je tvoja od sunčanih milja Do ramena zemlji narasti će plima Sinovi i kćeri, ribari i težaci A za one drage, kojih više nima Donit ćemo vijenac da u more bacit