Sandens Posted March 10, 2020 Posted March 10, 2020 On 12.2.2020. at 10:00, Ravanelli said: slušam neki daško-mlađa miks i krene ovo jos jedan malo poznat new-wave bend iz nisa:
Ravanelli Posted March 13, 2020 Posted March 13, 2020 odlična bogami! pustio sam, misleći da nema šanse da je bolja od ove, kad ono bolja
Roger Sanchez Posted October 6, 2023 Posted October 6, 2023 Malo u vezi s Aleksandrom i njezine 4 Arene, imitation is the sincerest form of flattery Dakle ovaj ja-sam-muški-plačimačak stil, kako ga volim nazivati u svoja četiri zida, poplavio je sve od Gevgelije do Bregane Nije toga bilo uopće prije Tošeta, naslijedio ga Joximovich, a sad su svi cvilidrete Najfrižkiji izdanak u videju gore
BWA Posted October 11, 2023 Posted October 11, 2023 On 6. 10. 2023. at 18:42, Roger Sanchez said: Malo u vezi s Aleksandrom i njezine 4 Arene, imitation is the sincerest form of flattery Dakle ovaj ja-sam-muški-plačimačak stil, kako ga volim nazivati u svoja četiri zida, poplavio je sve od Gevgelije do Bregane Nije toga bilo uopće prije Tošeta, naslijedio ga Joximovich, a sad su svi cvilidrete Najfrižkiji izdanak u videju gore Ako si placimacak, kao i ja sto sam, poslusaj malo Valentino. Maloprije mi iskocise na telefonu, nisam ih čuo 20+godina. Kidaju. 1
slepa živana Posted October 12, 2023 Posted October 12, 2023 16 hours ago, BWA said: Ako si placimacak, kao i ja sto sam, poslusaj malo Valentino. Maloprije mi iskocise na telefonu, nisam ih čuo 20+godina. Kidaju. jel prvi album?
BWA Posted October 12, 2023 Posted October 12, 2023 9 minutes ago, slepa živana said: jel prvi album? Jeste. Mada i sa trećeg sam poslušao "kad me više ne bude". Sjajna balada. 1
Sandens Posted April 2 Posted April 2 Skupit ćemo noćas, prijatelji moji I drače i cviće iz našeg đardina Tisuću sinova, razbacani škoji I tisuće kćeri, gromača i stina Noćas ćemo zemlji ko materi reći Nosimo iz grozjem srce u kašeti Iz svake će loze krv rumena teci A pisma će sama poći po kaleti Rasti zemljo, pukni stino Kucaj srce materino Šumi more, suzo slana Trajna nina nana Trajna nina nana Dalmacijo, zemljo, maslinova grano Dalmacijo, zemljo, kamena i smilja Pozlati mi veslo, kad ustanem rano Obala je tvoja od sunčanih milja Do ramena zemlji narasti će plima Sinovi i kćeri, ribari i težaci A za one drage, kojih više nima Donit ćemo vijenac da u more bacit 1
Recommended Posts