Jump to content
IGNORED

Domaća zabavna (topik opšteg smjera)

morgana

Recommended Posts

Posted (edited)

Funky Sevdah .... Stone Roses i Disciplina kicme 1969. Olivera Vuco i Safet Isovic - split 7"http://www.youtube.com/watch?v=Gg3vHRIeFK0Sjajna prica objavljena u kometarima:U osnovi ova B strana je dodata A strani jer je singl ipak imao ideju da diskografski sacuva pesmu Olivere Vuco - Himna o coveku. Ta pesma je namenski pisana i snimljena za emitovanje na Radio Beogradu povodom sletanja prvog coveka na Mesec. I to je i bio slucaj. Medjutim, nezvanicno postoji anegdota da je na ovoj B strani trebalo da se nadju originalni snimci svemisrke letilice s odbrojavanjem i sl. Sama Olivera se bila zapanjila kad je ugedala sta se nalazi na B strani.edit: xaxaxaxaxaxa. nadjoh jos jedan link na youtubeu. kometari su sjajni. niko ne veruje da je ovo snimljeno 1969.http://www.youtube.com/watch?v=dtU9WuYSDMs

Edited by wayfaring stranger
Posted

jako™ :Dspejs zvucni efekti udaraju u glavu.[on]

• 4 years later...
  • 1 month later...
  • 3 years later...
Posted

ok, trebate mi otvorenog uma za ovo

sin od marine tucaković i fute i ćerka od mileta kitića su napravili nešto što je super

stvarno me seća na the miseducation of lauryn hill

Posted

Niš posebno, inspirisano r&bjem sa početka 2000s, simpa zvuči jer je domaće al text i pevanje su bzvz.

Pre Tweet il neko sličan nego Lauryn Hill.

Kad smo kod soula, šteta je što je ova cura otišla iz zemlje:

Posted

Hm, zabavna muzika...meni je ovo slušljivo

Posted (edited)
2 hours ago, maheem said:

Niš posebno, inspirisano r&bjem sa početka 2000s, simpa zvuči jer je domaće al text i pevanje su bzvz.

Pre Tweet il neko sličan nego Lauryn Hill.

Kad smo kod soula, šteta je što je ova cura otišla iz zemlje:

Simpa djevojče, ali bi meni utisak (bar na osnovu ove numere) bio mnogostruko bolji da je ovu gitaru prepustila bilo kom prosječno talentovanom klincu

Kapiram da ona sklada i da kući piše pjesme uz gitaru ali za svirke i ovaj gruv mnogo bolje bi legao neko ko bolje vlada instrumentom, ko je opušteniji a ona da se koncentriše na pjevanje

Edited by James Marshall
Posted
3 hours ago, Ravanelli said:

ok, trebate mi otvorenog uma za ovo

sin od marine tucaković i fute i ćerka od mileta kitića su napravili nešto što je super

stvarno me seća na the miseducation of lauryn hill

Oprosti mi oce, grešio sam.. 

Ima još par dobrih pesama. 

:'(

Ova užasno vuče na taj neki rnb/soul talas mladosti. 

• 2 weeks later...
Posted

Podstaknut "Fantastičnim putovanjem" Slađane Milošević (koju je neko okačio na Damama od stila) video sam da je muziku i aranžmane radio Srđan Jul. Muzika me prosto oduvala. od njegovih pesama sećam se "Kokete" (i fenomenalnog remixa u izvedbi Sevdah Bejbe). Bio sam suviše mali kad je tip stvarao, jel može neko da napiše kraći esej o njemu i njegovom stvaralaštvu. Ovo što sam do sada uspeo da ulovim od njega je brutalno dobro