Jump to content
IGNORED

Champions League Fantasy Football 2012/2013

Tolaa

Recommended Posts

• Replies 741
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• *edited by mod

102

• Moća

102

• Tolaa

96

• Feindouno

84

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
Krenula i Pogadjalica. http://en.uclpredict...3/clienthome.do Postoje 3 vrste: Match, Group i Combined. Grupna se zatvara 18.PPP Match: 162926-422544PPP Group: 162926-422545PPP Combined: 162926-422546
zasto su i match i group u group ligama. tolo™, ne znas ni ligu napraviti. :P
Posted
:unsure: Meni normalno pokazuje. Osim sto si ti 2 puta u Match.
Posted

Ja sam vala izasao iz svih liga. Jbte, pa ovo je potpuni haos. I mene je svrstao dva puta u match ligu, ali sam bio i u group. Onda sam obrisao group iz Match dela, a sajt je izbrisao Group iz Group, a u Match sekciji je ostavio i Group i Match ppp ligu i sad ne moze da se nijedna da se napusti. Jebo im ja mater bas.

Posted

sad imam match i u group i u match dijelu i usao sam dvaput u njih :D nije tolo™ kriv, sve regularno, kao i uvijek kod toloa™

Posted

Morževi Junajted (sa deformisanim slovom Ž :( ) ušli u ligu. :)Pošto mi je prvi put da igram fantazi evrokupova, ne očekujem visok plasman, a ni poznavanje određenih timova mi nije baš najbolje. O igračima i da ne pričam. :)Za sada, 1™ napad je popunjen Mesijem, Hulkom i Pantelom, te od njih očekujem totalnu dominaciju. :DPogađalice ću ipak preskočiti za ovu sezonu. ;)

Posted

Jel zna neko kakva je situacija sto se igranja Jordi Albe i Vidala tice?

Posted

Nema opcije za H2H ligu na sajtu UEFA. Jedino da se napravi nesto slicno kao za EP ako nije kasno?

Posted

Gazdariceeeeeeee, pravi za EL. Ponekad sam vise uzivao u toj ligi, birajuci nekakve nesretnike iz sovjetskih timova, nego u onim mejnstrim takmicenjima. Inace, svi UEFA fantaziji - ka ta stro fa!

Posted
Nema opcije za H2H ligu na sajtu UEFA. Jedino da se napravi nesto slicno kao za EP ako nije kasno?
pa nije valjda...Meni je Classic nevidjen smor tako da necu ni igrati ako ne bude H2H
Posted (edited)

Sve karte™ u napad.ls-tim.jpgedit: Preliminarna verzija, podlozna promenama do zadnjeg minuta.

Edited by John Coltrane