Jump to content
IGNORED

Radio-televizija Vojvodine

notenoughreasonsforclaire

Recommended Posts

Posted
koja je fora sa tv pretplatom? vidim da reklamiraju plaćanje iste na rtv pa me zanima da li to ako platim preko računa za struju ide njima od stanovnika Vojvodine ili kako se raspodeljuje?njima bih plaćala pretplatu,ubedljivo su najbolja televizija u regionu.
Novci se prosleđuju područno™ - ko struju plaća Elektrovojvodini, ako uplati deo za TV, ti novci idu RTV-u. Dakle, nema vajde od nas po beogradskom pašaluku.
Posted
Novci se prosleđuju područno™ - ko struju plaća Elektrovojvodini, ako uplati deo za TV, ti novci idu RTV-u. Dakle, nema vajde od nas po beogradskom pašaluku.
e pa to je super :)onda i treba da se plaća
Posted (edited)

mislim da ima neka distribucija između rtv i rts gde većina ide rtv-u... ako se ne varaminače % naplate je interesantan. bečki konjušari više poštuju zakone i cene program

RTS je nedavno izneo podatak da je sada procenat naplate pretplate na nivou Srbije oko 40 odsto, da je u Beogradu oko 63, a u Novom Sadu 70 odsto.
http://www.rtv.rs/sr_lat/drustvo/tv-pretplata-do-leta_386670.html Edited by Ravanelli
Posted
Mislim da to ne ide tako čak sam siguran jer znam da se pare pustaju iz PTC za RUV ili deo njih.Ali sigurno ne možemo da plaćamo samo jedne ili druge.Send from WC solja by BVK
  • 1 month later...
Posted

cekaj, juznosrbijanci su godinama placali onog retarda sto je vodio tabloid na pinku, a sada izgleda radi nesto na rtv-u?! vojvodino, i bogu si teska.

Posted (edited)

u srbiji neko plaća pretplatu hahahaahahaaaa :lol:finansirano vojvođanskim novcima :angry:

Edited by Ravanelli
Posted
cekaj, juznosrbijanci su godinama placali onog retarda sto je vodio tabloid na pinku, a sada izgleda radi nesto na rtv-u?! vojvodino, i bogu si teska.
On konkretno sam sebe finansira takav mu je dil...Ali u osnovi da.Mada mozes da obrnes da su ovi iz vojvodine placali Zikinu sarenicu...
Posted

Jebes Ziku, ionako ga ne gledam. Problem je sto se placa AcaStop i braca po statistici

Posted
Ali u osnovi da.Mada mozes da obrnes da su ovi iz vojvodine placali Zikinu sarenicu...
a živorad im se odužio promocijom kulture i običaja slovačkog življa u jebačkom petrovcuhttp://www.rts.rs/pa...enica .html :)