March 12, 201312 yr Ne gledam sta su ostali za danas spremili..ovo gledam od pocetka i iskustvo sa nasim Tv stanicama mi govori da su male sanse da je ovo sto ide na RTV-u prevazidjeno
March 12, 201312 yr Pa ionako im stežu omču.Ali svaka čast na hrabrosti.Naravno ovo je "ključ u ruke" ali valja.Inače izaći će uskoro DVD uz knjigu uskoro.Mislim sutra u 15h repriza.Send from WC šolja by BVK Edited March 12, 201312 yr by Frank Pembleton
March 12, 201312 yr "Znam ko me je ubio ali neću da vam kažem jer nemate dokaza"Kad kažem Koštunica ne mislim samo na ono metiljavo govance. Mislim na sistem, ideju, antimateriju, crnu rupu koja poništava život
March 13, 201312 yr Bogovi, apsolutni bogovi... Leila Hatami na Radio-televiziji Vojvodine je velika, velika stvar.РАЗВОД: НАДЕР И СИМИН Alo ljudi, imate WARNING topik za ovo http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=17431, pa ne mogu da verujem šta sam propustio.
March 13, 201312 yr slavisa lekic @micin_taja@HarisJusufovic @JanjicDragan Nema linka, bice danas repriza u 15.00 na RTV Vojvodina a do kraja nedelje izlazi knjiga sa DVD filma
March 15, 201312 yr ccc, ne mogu da verujem... SBB mi je ugasio RTV i sada je tu Pink2. Je l' i drugde tako, ili je mozda neka greska u pitanju? Edited March 15, 201312 yr by ficfiric
March 15, 201312 yr ccc, ne mogu da verujem... SBB mi je ugasio RTV i sada je tu Pink2. Je l' i drugde tako, ili je mozda neka greska u pitanju?Ja i dalje imam RTV 1+2. SBB (Novi Sad)