Jump to content

Radio-televizija Vojvodine

Featured Replies

Danas posle dnevnika oko 17.201 na 1Гошћа: СОЊА БИСЕРКО, председница Хелсиншког одбора за људска права.

Kenula nova serija subotom u 20.00 "specijalna jedinica " i naravno danska zemlja proizvodnje Послато са U8815 користећи Тапаток 2

Kenula nova serija subotom u 20.00 "specijalna jedinica " i naravno danska zemlja proizvodnjeПослато са U8815 користећи Тапаток 2
Ovakva najava je već nešto što je upotrebljivo. Prva epizoda nije loša, moglo bi da bude zanimljivo. Naravno, pohvala i za reprizni termin "Premijerke" subotom, taman pre Bore Otića.

Edited by ajgor

"nocna smena", gledah sad yt klipove sa prve strane, je neopisivo dobra emisija (mislim da su samo voja nedeljkovic, big lale i ruzmarin onomad, bili bolji).otvara zatvor.

Edited by boshoku

Ovakva najava je već nešto što je upotrebljivo. Prva epizoda nije loša, moglo bi da bude zanimljivo. Naravno, pohvala i za reprizni termin "Premijerke" subotom, taman pre Bore Otića.
ma vidiš da sam pisao posle gledanja :D Nego tek sad videh da ima repriza borgen...pih moraće torenti da rade Послато са U8815 користећи Тапаток 2

.....

Edited by Frank Pembleton

Drzavni posao je extra

Drzavni posao je extra
Imaju poneku epizodu koja je prazni hod ali uglavnom dobra zabava...

Zabo danas u saltanju programa, i neki Dejan Suvajdzic je tako pokrao Zivkova da je ono sramota...

• Author

Eh, ja tu emisiju gledam zbog Aristee S...

• 3 weeks later...

na trenutno najboljoj televiziji u srbiji veceras u 23

na trenutno najboljoj televiziji u srbiji veceras u 23
To je u terminu igranih serija?Znaci od ponedeljka krece neka nova?

...

Edited by Aion

Kad je RTS prestao da reemituje dnevnik RTV u 17h?

Da nije zbog rukometa?