April 25, 20168 yr Zaboravite Gojgićevu, zaboravite Draška i Mlađu, zaboravite Marinu Fratucan, zaboravite Radoslavku Despotović, zaboravite Torbicu, Čvarkova, Boškića ... Zaboravite armiju sjajnih novinara i niz odličnih emisija, između ostalih sitkom "Državni posao" ili dokumentarac o devedesetim godinama... bez svega toga živim zdravo srećno i berićetno već decenijama mislim da možete i vi ostali
April 26, 20168 yr Samo da ostanu one devojčice iz jutarnjeg programa... :misko: Uzalud se nadaš, nacisti su već počeli sa zamenom kadrova.
April 26, 20168 yr Zaboravite Gojgićevu, zaboravite Draška i Mlađu, zaboravite Marinu Fratucan, zaboravite Radoslavku Despotović, zaboravite Torbicu, Čvarkova, Boškića ... Zaboravite armiju sjajnih novinara i niz odličnih emisija, između ostalih sitkom "Državni posao" ili dokumentarac o devedesetim godinama...a lazo bakmaz?
April 26, 20168 yr Ja odslušah vesti na radiju, kao da ih je Vučić lično pisao.Pa radio je već "saniran" mislim da je ekipa nepoželjnih poslata na oradio...
April 26, 20168 yr A sumnjiv će biti i onaj Filipović što vodi TV Tabloid. Stalno radi neke priloge iz Hrvatske... Nego, jedan savet: idite lepo na podkast njihovog sajta i preuzmite na vaše računare sve što vas interesuje. Dok još može... Edited April 26, 20168 yr by stoka
April 26, 20168 yr Jova car, upravo izrazio sumnju da nas vode psihički nestabilne ličnosti, i da je to opasno za nas.
April 30, 20168 yr Saltam od dosade na poslu tv, kad ono na RTV "Pravi fudbal" nisam znao... ....shit has hit the fan...
April 30, 20168 yr Jebote..naterao si me da odgledam ovo.. Jesi li video kakav gol je lik upravo dao.. Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk
April 30, 20168 yr Jebote..naterao si me da odgledam ovo.. Jesi li video kakav gol je lik upravo dao.. Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk Pazi ful mix reportazna kola...
April 30, 20168 yr Ilija dukic i dozivljaji iz mexica, prve epizode bile mi onako, a sa kasnijim se popravise