Frank Pembleton Posted February 10, 2022 Posted February 10, 2022 Ne znam gde bih pitao...Ako želim da gledam neke prošle epizode na HRT, mora neki VPN?Tj. ne daju iz inostranstva[emoji769]? ... Shiit has hit the fan
bradilko Posted February 10, 2022 Posted February 10, 2022 kad vec videh topik hrt 3. sjajan kanal. pre neki dan/noc gledao del boja kao hosta o regrutovanju spijuna za vreme svetskog rata. tu je bilo raznih ljudi, raznih kasti i fela. ni nalik oo7. kratka obuka i ulazis..
April Posted November 27, 2022 Posted November 27, 2022 Ne znam gde da stavim, pa hajde ovde....RIP Saša Zalepugin 2
morgana Posted November 27, 2022 Posted November 27, 2022 bas mi ga je zao, bio je simpa. na srecu, zivio je dugo. iz nekog razloga tu staru hrvatsku gardu jos najvise asociram sa jugoslavijom ali odlaze jedan po jedan. 1
gospa buba Posted November 27, 2022 Posted November 27, 2022 jugoslavija nedeljom sent from bash mnogo dobar novi bubamoto 1
AcaRadio Posted January 10, 2023 Posted January 10, 2023 Da podignu bar na 250.000, pa da bude Tko želi biti četvrtmilijunaš.
vememah Posted February 28, 2023 Posted February 28, 2023 (edited) Quote U Superpotjeri lovci su okupljeni u super tim u kojem svih petero rade kao jedan. Stvorivši jednu od najmoćnijih kvizaških ekipa na planetu spremni su upustiti se u bitku sa svima koji dolaze. Tko od natjecatelja ima znanje, vještine i koncentraciju da pobijedi super tim? https://superpotjera.hrt.hr/ Edited February 28, 2023 by vememah
Willow Posted March 6, 2023 Posted March 6, 2023 Hrt sa HRT2 izmestio na HRT3 onaj svoj divni dečji program. A SBB ne želi da ga uvrsti u ponudu, navodno ne postoji dovoljno interesovanje. Kakvi dripci :(
vememah Posted July 17 Posted July 17 (edited) HRT eksperimentalno emituje olimpijadu u 4k rezoluciji tj. UHD-u zemaljskim putem za većinu stanovnika Hrvatske. Ko nema odgovarajući televizor/prijemnik ili nije pokriven ovim predajnicima (a stanovnici najvećih gradova jesu), moći će naravno da gleda u HD-u. https://oiv.hr/hr/olimpijske-igre-2024-u-uhd-u/ Edited July 17 by vememah 2
Recommended Posts