Zed Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 1 hour ago, theanswer said: jesi razmišljao da se zaposliš ko narikača Imam pravo govora.
theanswer Posted June 19, 2019 Posted June 19, 2019 Počelo je SP juče u Amsterdamu. Danas igramo dve najbitnije utakmice u grupi, protiv Amerikanaca i Holanđana. U suštini nam treba da dobijemo 1 od 2 za četvrtfinale. Protiv Turske i Koreje ne bi trebalo da bude problema.
goofs Posted June 19, 2019 Posted June 19, 2019 Da li za reprezentaciju igra najbolja ekipa iz zemlje ili se iz svih 3na3 ekipa skupe najbolja cetvorica pa oni igraju?
theanswer Posted June 19, 2019 Posted June 19, 2019 (edited) Savez bira ekipu. Ne ekipu koja je najbolja, nego četvoricu najboljih. Mislim, za pro ekipe nema prepreka da igraju 4 amerikanca za Novi Sad recimo. Ko je pratio Minesotu iz onih užasnih timova sredinom decenije seća se Robija Humela koji igra za Amere na turniru. Edited June 19, 2019 by theanswer
pbg12345 Posted June 19, 2019 Posted June 19, 2019 koliko je to dobar sistem? nekako mi smislenije deluje da je tu bitnija uigranost, naravno ako se radi o igracima podjednakog kvaliteta ok mozda da se zameni 1, ali da sklapaju ekipu iz 3,4 razlicite ekipe mi ne deluje najsrecnije moguce i da imaju vremena u samoj reprezentaciji za uigravanje, ali "klupskih" turnira je naravno znatno vise i neki od njih godinama unazad igraju zajedno
pbg12345 Posted June 19, 2019 Posted June 19, 2019 e pa kul onda znam da je tako bilo na nekom ranijem reprezentativnom turniru nego sam skapirao da su sad u potpunosti izmiksovali
pbg12345 Posted June 19, 2019 Posted June 19, 2019 (edited) jel ima prenos negde? na youtube ako jos nekom treba... Edited June 19, 2019 by pbg12345
pasha Posted June 19, 2019 Posted June 19, 2019 Sada se mora dobiti domacin sto nece biti lako jer su nas i sada sudije cimale. Imali su ameri dobar sut.
pbg12345 Posted June 19, 2019 Posted June 19, 2019 jbt vidim ova holandija je igrala poslednja dva finala sa nama, jos su domacini, po kojoj logici smo u istoj grupi? :S plus su izgleda ameri dosli u nekom nadrkanom sastavu
theanswer Posted June 19, 2019 Posted June 19, 2019 Just now, pasha said: Sada se mora dobiti domacin sto nece biti lako jer su nas i sada sudije cimale. Imali su ameri dobar sut. meh, počeli smo katastrofalno, previše glupih faulova smo napravili. jedino je tehnička bulutu bila previše. i onaj prvi faul. kriterijum je stvarno wtf generalno.
theanswer Posted June 19, 2019 Posted June 19, 2019 (edited) Just now, pbg12345 said: jbt vidim ova holandija je igrala poslednja dva finala sa nama, jos su domacini, po kojoj logici smo u istoj grupi? :S plus su izgleda ameri dosli u nekom nadrkanom sastavu po tome što su rangirani deveti u svetu ako se ne varam. ameri su sedmi. mi smo prvi. nisu ameri došli u nekom jačem sastavu nego što inače igraju po turu. Edited June 19, 2019 by theanswer
pasha Posted June 19, 2019 Posted June 19, 2019 (edited) 2 minutes ago, pbg12345 said: jbt vidim ova holandija je igrala poslednja dva finala sa nama, jos su domacini, po kojoj logici smo u istoj grupi? :S plus su izgleda ameri dosli u nekom nadrkanom sastavu Ne, ovo je njihov kombinovani sastav koji igra svetski tur tipa ekipa Prinstona. Nista nepoznato. Mi smo usli u utakmicu lose, los sut, plus sudije malo navlacile za amere. Nije ovo problema ako se dobije Holandija, ali ovi su domacini. Edited June 19, 2019 by pasha
nisam ja Posted June 19, 2019 Posted June 19, 2019 kad igramo sa oranjem? u opisu ovog lajva stoji 5:20 PM - South Korea v Netherlands 7:30 PM - South Korea v Netherlands koji od dve koreje smo mi?
Recommended Posts