Jump to content

Čović vs Vujošević

Featured Replies

Samo čekam da se Tegi vrati sa odmora i objektivno prokomentariše situaciju.

nadamo se da je to veceras...

Neće još, čeka da se dobro zakuva.Sa reprezentacijom je u Izraelu.

Užička republika, radnički bataljon, Kadinjača, ovo ono...
i OŠ Braća Jerković, koja se sticajem okolnosti nalazi na adresi Stjepana Supanca 15, 11250 Železnik. Mali je svetSve to verovatno ima neke veze :mellow: a kakve to zna samo Svinja od danas poznatiji kao Govno.NH Dušan Jerkovićred_star_partner.png

Imam utisak da se Dule u svemu ovome jako dobro zajebava i uziva, dok se Coki muci iz petnih zila da bi bio na visini zadatka, i nekako ne uziva u stvaralackom procesu. Tj. Dule pise iz srca, opustene ruke, slobodne misli, dok Coki to nekako birokratski, partijski, sematizovano...

Ratko Varda potpisuje danas za Partizan. U ugovoru mu pise da ce igrati samo protiv Zvezde.

Edited by Fins fleet

Jes pa da kuka Milivoju kako ga Rasko bije, kao sto je onomad kukao VJ-u.

Edited by Nikodije

Idemo dalje...

Reveal hidden contents

This show started going downhill. :fantom:

On 27. 8. 2012. at 16:27, muslin said:
i OŠ Braća Jerković, koja se sticajem okolnosti nalazi na adresi Stjepana Supanca 15, 11250 Železnik. Mali je svet
"Sticaj okolnosti" - lepa oblanda za lopovluk i bahatost.U vreme dok je bio jedan od vodećih ljudi SPS-a, mislim čak i gradonačelnik, Ćoki je napravio halu, restoran, hotelski deo (sportsko-poslovni kompleks) u uzurpiranom školskom dvorištu OŠ "Braća Jerković". Sada je škola Stjepana Supanca 15, a hala SS 15a.Doduše, za uzvrat im je okrečio školsku salu..

I terene pored. Pre toga nisu imali ni mrezice™ -_- Takav je sticaj okolnosti.I fabriku u Marsala Tolbuhina, koju mu je zena kupila, na kredit.. Takvog coveka napadate

Vujošević mi, verovatno opet iz očaja, preti televizijom B92 i emisijom Insajder, očigledno priželjkujući da mi se dogodi isti scenario koji se na žalost dogodio fudbalskoj legendi Draganu Džajiću. Verovatno Vujošević smatra da bi svi uspešni Zvezdini sportski radnici trebalo da završe sa lisicima na rukama. Toliko je očajan Duško Vujošević.
ja odabrao stranu...
  • Author

Čović se proglasio uspešnim Zvezdinim sportskim radnikom :lolol:jezivo. ako ovako nastave, moraće Dule da otkazuje treninge da bi pisao saopštenja™.

Edited by Lezilebovich

On 27. 8. 2012. at 20:05, teacher said:
ja odabrao stranu...
navijaces za Insajder?
:jerry:

U normalnoj drzavi nijedan od ove dvojice ne bi imao nikakvog medisjkog prostora, sta vise verovatno bi odavno bili u, razlicitim, ustanovama.A vi koji balite na bilo koga od njih :yucky: