James Marshall Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Posle ovih par saopstenja, koja doduse nisam imao zivaca citave da citam, ovo ce biti odvratnije od fudbalskog prvenstva.Ovo prvenstvo ako se završi bez mrtve glave ili nekih težih nemira, svi da se udaramo u dupe od sreće.
kralj Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 A ne bi bilo gra'ota sve i da se poubijaju. Pridruzujem zahtev za zasebnu temu.
Mauci Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 (edited) Da, splitujte ovu nasu budalu i one 2 iz Partizana. Smorili su za sve pare. Edited August 24, 2012 by Mauci
Кристофер Лумумбо Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Jel bi mogla posebna tema za ovo prepucavanje, cisto da bi se na dva topika vise pricalo o kosarci?+1kakvi ulicari...
Sokrat Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Nisu oni ulicari. Oni su vrlo proracunati, a samim tim i opasni ljudi koji tzv. navijacima govore ono sto ovi zele da cuju. A kad se posle desi sranje, onda okrecu glavu i pozivaju na fer ponasanje. Jos jedan glas za split.
April Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Ja sam sad ubeđen da su se dogovorili da nas sve zajebavaju.Kao Lepa i Silvana
Uskebasi Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Iako se nisu dogovarali, i jednom i drugom savrseno odgovara ono sto su uradili. Vujosevicu odgovara da mu navijaci zaborave sto ih nije ispostovao™ u Parizu, a drugi deo navijaca da mu zaboravi sto je ispostovao™ Djurica. A Covicu odgovara da zasto/zato druzinu vrati u halu na utakmice jadranske lige.
SNARC Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Odrasli, formirani, ostvareni ljudi..a dzukele.Ne znam kako covek napuni toliko godina.. bude trezan a opet u tom momentu zaboravi na blam..
Jozef K. Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Ko je asistent SDBu pri pisanju saopštenja? Ćoki navodi neki dramaturg u pretežno do mestimično u beloj košulji.
kobni zelaya Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Čak su i mediji počeli da se bune B92 neće više učestvovati u "ratu saopštenjima" čelnika KK Partizan i KK Crvena zvezda. Apelujemo na smirivanje strasti "večitih rivala" zbog istorije oba kluba, navijača i celokupne sportske javnosti kako bismo zajedno na koliko-toliko normalan način ušli u novu sezonu. B92 će nastaviti da, kao i do sada, objektivno izveštava o sportskim rezultatima naša dva najveća kluba.
Кристофер Лумумбо Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 http://sportal.rs/news.php?news=81215http://www.sportal.rs/news.php?news=81230ogadise mi sezonu mesec dana pre pocetka...
Recommended Posts