Jump to content
IGNORED

US Open 2012

Garnirung

27 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

delpo je u noletovoj četvrtini.tu može biti malo čupavo.

Posted (edited)

Delpo je kod Noleta u 1/4edit: Brža Duda, nisam vidio, na Blicu tu inf. ispustili, ja vidjeh na SI

Edited by NekoIzMase
Posted

auh, Pederer bas gadno prosao... Murray verovatno jos gore... NJole nema sta da se buni, samo Delpo je opasnost... Tipsarevic ima kolosalnu sansu da udje u polufinale, ie sada ili nikada. znaci gubi u 2. kolu :D kapiram da ce odatle Isner da dodje do 1/.4finala :D

Posted (edited)
ima da ga satre 30 novak
bice gusto...u prva tri gejma Edited by 189-
Posted
al sam izjinxala, sve je obrnuto :D osim tipse kod novaka :D
Pauer ov džinks :thumbup:A stvarno je dobio puslica žreb, sad još samo da odigra ko čovekHe, vratio se i Robredo živac :oAna je dobila odličan žreb, Jelena isto dobar
Posted
Ana je dobila odličan žreb, Jelena isto dobar
za brz i siguran povratak kuci ili ? :D
Posted

Ma kakvi, till d vin :0.6:A dobro, ne očekuje niko nešto specijalno, mada eto JJ kao malo proigrala. Ana ima tek u osmini Karo i to bi joj bilo dosta, posle ide na Serenu. Jelena na Agu u trećem. Da je u nekoj formi od nekoć, mogla bi čak i do polufinala, ali kako obe igraju u poslednje vreme, realno je dobar žreb

Posted
za brz i siguran povratak kuci ili ? :D
nemoj tako... ima neki fashion show u new yorku, mora biti! pa nebi DZejlena dzabe dolazila :D
Posted

inace novak je zrebao. us open mi nekako uvek bio najcarskiji gledanje, jedva cekam...

Posted

Za mene je to bio i bice broj jedan turnir.

Posted

kvote: Novak Djokovic (SRB) 2,30 Roger Federer (SUI) 3,00 Andy Murray (GBR) 4,20 Juan Martin Del Potro (ARG) 9,00 Jo-Wilfried Tsonga (FRA) 25,00 Tomas Berdych (CZE) 40,00 John Isner (USA) 40,00 Milos Raonic (CAN) 40,00

Posted
inace novak je zrebao.
Nije. Bio prenos na sajtu turnira. Kad su sve završili, i muški i ženski žreb, došli su on i Sam kao branioci titule, malko se slikali, postavili im par pitanja i to je bilo to.
Posted (edited)
nemoj tako... ima neki fashion show u new yorku, mora biti! pa nebi DZejlena dzabe dolazila :D
a bo'me ima i neki bicikl za anu :Dajoj, neka prodju makar dva kola Edited by Afterburner
Posted

Lukaš Rosol je prva zvučna žrtva ovogodišnjeg turnira, nakon što je poražen od Gvida Pele sa 6-3, 6-3.