October 8, 201311 yr Author Hari Enfild i mock " filmski žurnal" na temu- da li će profesionalizam ikada nadmašiti amaterski fudbalhttp://youtu.be/y4CXY6TVBMc Tek sada videh ovo... plačem!
October 8, 201311 yr Kad smo već kod grbova, mnogo više mi se sviđao stari simbol Čeltenamanego ovaj novi aerodinamični:Doduše, stari grb je bio gradski i nema neke veze sa fudbalom, više sa školstvom i banjskim turizmom,ali opet...Zato je Svindon napravio veliki estetski iskorak. Futurističku nakazu zamenio je
October 8, 201311 yr Author uvijek za stare grbovebtw, kad smo već kod Čeltenama, jedan od mojih najdražih odevnih predmeta
October 8, 201311 yr Author moram da priznam da ne znamjašu sam pazario u second handu, a moje poznavanje igrača Čeltnema ne ide dalje od FM-a i dva-tri prenosa koja sam uhvatio na SportKlubu
October 9, 201311 yr Шта рећи онда за Кардиф, који су стотињак година били The Bluebirds а онда због самовоље власника постали црвени. И у тој варијанти је велшки змај постао битнији од кардифске плаве птице.
October 9, 201311 yr Menjanje klupskih boja, grbova, imena ( Hal Tigrovi, jer Hal Siti zvuči " tako obično"; Egipćanin još reče da bi, da je vlasnik Mančester Sitija, klub nazvao Mančester Hanter) po ćefu bahatih milionera je posebna priča.Kod ovih " malih", provincijskih klubova dešava se da lokalna samouprava uskrati pravo na korišćenje grba, pa moraju da smišljaju novo rešenje.Trejsi Čendler, koja nosi kostim Donny Dog-a, maskote Donkaster RoversaZbog seta ovakvih fotki oduzeli su joj posao maskote. Ipak, na kraju je razum preovladao™ i Trejsi je opet postala Donny Dog.