Jump to content

The Spirit of Football

Featured Replies

Nose torbe sa novcem pečenjem...
  • Author
8534446657_4ff49b5902_b.jpg
tumblr_mua0pbaRq31rquh4lo1_1280.jpg
  • Author
5936863257_3fc1883b53_b.jpg
  • Author
Hari Enfild i mock " filmski žurnal" na temu- da li će profesionalizam ikada nadmašiti amaterski fudbalhttp://youtu.be/y4CXY6TVBMc
Tek sada videh ovo... plačem!
1375231_10151619024641277_1487862585_n.jpg
  • Author

Cane ti evertonaš?

Нисам неки загрижени, али су ми најдражи међ' Енглезима.

Kad smo već kod grbova, mnogo više mi se sviđao stari simbol Čeltenamacheltenham-town-fc-logo-primary.jpgnego ovaj novi aerodinamični:Cheltenham-Town-FC-logo.jpgDoduše, stari grb je bio gradski i nema neke veze sa fudbalom, više sa školstvom i banjskim turizmom,ali opet...Zato je Svindon napravio veliki estetski iskorak. Futurističku nakazu crest-1991.gifzamenio je Swindon_Town_FC-logo-FA08D352D3-seeklogo.com.gif

• Author

uvijek za stare grbovebtw, kad smo već kod Čeltenama, jedan od mojih najdražih odevnih predmetaPicture002.jpg

Broj 8? Je li to legendarni kapiten Džon Finigan?john%20finnigan_633591553119218750.jpg

• Author
:lol: moram da priznam da ne znamjašu sam pazario u second handu, a moje poznavanje igrača Čeltnema ne ide dalje od FM-a i dva-tri prenosa koja sam uhvatio na SportKlubu

Шта рећи онда за Кардиф, који су стотињак година били The Bluebirds а онда због самовоље власника постали црвени. И у тој варијанти је велшки змај постао битнији од кардифске плаве птице. cardiff-city-red-blue-dragons-1.jpg

Menjanje klupskih boja, grbova, imena ( Hal Tigrovi, jer Hal Siti zvuči " tako obično"; Egipćanin još reče da bi, da je vlasnik Mančester Sitija, klub nazvao Mančester Hanter) po ćefu bahatih milionera je posebna priča.Kod ovih " malih", provincijskih klubova dešava se da lokalna samouprava uskrati pravo na korišćenje grba, pa moraju da smišljaju novo rešenje.Trejsi Čendler, koja nosi kostim Donny Dog-a, maskote Donkaster Roversamascotmain_1324366a.jpgZbog seta ovakvih fotki oduzeli su joj posao maskote. Ipak, na kraju je razum preovladao™ i Trejsi je opet postala Donny Dog.