crtamOrasi Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 @cO, Bilbao je vec tukao Barcelonu. Jes, zaboravio sam na to Mada bih ostao pri stavu da nece otkinuti bodove osetno jacoj ekipi (a ima ih tacno 3) kod kuce kada ovima gori pod nogama.
Pantelija jr Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 aj da postavim odje 1 glupo pitanje, jer mi se iz konteksta, jelte, cini kanda jedino ja ne znam odgovor... elem, u spanskoj liZi medjusobni dueli timova sa istim brojem bodova imaju prednost nad tradicionalnim (i glupim) kriterijumom ukupne gol razlike, ili... ? pitam jer vidjeh na (valjda) zvanicnom sajtu la lige da je, po njima, Atletiko Madrid prvi, iako fas... real ima gol razliku bolju za pet golova. ako je tako, onda je to sjaaajno! jer je sve u rukama (nogama) Atletika!
borris_ Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 According to the report, Pepe told Messi “You’re always shit against me”. Messi is then said to have replied, “I always score against you. It’s thanks to me you end up in pictures after the game”. :D
aram Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 o fala kurcu dade ga diego costa. namuci ih granada. sad jos samo da sevilja izdrzi :)
Feindouno Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 A kako su sakati jebote, dabogda nikad vise ne osvojili nista idioti, sansu nisu stvorili.
MiddleClass Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 Ovaj Karvahal je kanta! Cuje se neki smijeh u Londonu. Anceloti, mrtvak, buahahaha... :)
gervasius twinkleminkleson Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 Jes, umjesto da je fino titulu izgubio još u oktobru, kao neki, on krajem marta i dalje u igri. Retard.
Recommended Posts