Jump to content
IGNORED

España

Lancia

Recommended Posts

Posted

@cO, Bilbao je vec tukao Barcelonu.

Jes, zaboravio sam na to :isuse: Mada bih ostao pri stavu da nece otkinuti bodove osetno jacoj ekipi (a ima ih tacno 3) kod kuce kada ovima gori pod nogama.

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

531

• Lancia

360

• John Coltrane

322

• Weenie Pooh

248

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

aj da postavim odje 1 glupo pitanje, jer mi se iz konteksta, jelte, cini kanda jedino ja ne znam odgovor...

elem, u spanskoj liZi medjusobni dueli timova sa istim brojem bodova imaju prednost nad tradicionalnim (i glupim) kriterijumom ukupne gol razlike, ili... ?

pitam jer vidjeh na (valjda) zvanicnom sajtu la lige da je, po njima, Atletiko Madrid prvi, iako fas... real ima gol razliku bolju za pet golova.

ako je tako, onda je to sjaaajno! jer je sve u rukama (nogama) Atletika! :thumbsup:

Posted

Da. Atletico je prvi ako dobije sve do kraja.

Posted

According to the report, Pepe told Messi “You’re always shit against me”.

Messi is then said to have replied, “I always score against you. It’s thanks to me you end up in pictures after the game”.

:D

Posted

o fala kurcu dade ga diego costa. namuci ih granada. sad jos samo da sevilja izdrzi :)

Posted

A kako su sakati jebote, dabogda nikad vise ne osvojili nista idioti, sansu nisu stvorili.

Posted

Ovaj Karvahal je kanta!

Cuje se neki smijeh u Londonu. Anceloti, mrtvak, buahahaha... :)

Posted

Jes, umjesto da je fino titulu izgubio još u oktobru, kao neki, on krajem marta i dalje u igri. Retard.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...