kralj Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 Ćuti, da je bilo obrnuto, oborili bi server. Nisam uspeo da odgledam klasiko, ali bilo bi baš bezveze da Real ne uzme. Izdominiraše sezonom skoro kao Mou onomad. Ubijaju ljudi kako igraju, mada mi se čini da Anćeloti za prioritet targetira CL.
Lancia Posted March 24, 2014 Author Posted March 24, 2014 Toliko ubijaju da su iz 4 utakmice protiv Atletika i Barselone, uspeli da osvoje na jedvite jade 1 bod. Videcemo masinu protiv nekog jaceg u CL.
ducca Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 (edited) Ako se slucajno i desi da niko ne kiksira do kraja, ili da kiksiraju podjednako, zadnje kolo ce biti ludilo. Barsa-Atleti na Campu osluskuju rezultat Reala, ako kiksnu Barsa daje gas, ako Real vodi - pustaju Atletica da pobedi i uzme titulu, pa to bi mislim bilo sladje svima tamo nego da istu i osvoje :misko: Edited March 24, 2014 by ducca
darkonet Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 Prvo poluvreme je bilo mozda I najbolje u poslednjih nekoliko godina, bas je bilo uzivanje.Nadam se tom scenariju u poslednjem kolu jer verujem da ce svi dobiti svoje meceve do kraja.
assück Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 moram da priznam da mi samo zao sto se nije malo duze zadrzao na njegovoj glavi
gervasius twinkleminkleson Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 Toliko ubijaju da su iz 4 utakmice protiv Atletika i Barselone, uspeli da osvoje na jedvite jade 1 bod. Videcemo masinu protiv nekog jaceg u CL.Dobili su, doduše, Atletico u kupu, ali da, protiv najjačih nisu briljirali... Busquets zaslužio jedno 5 mečeva kazne,makar i da je slučajno ono napravio.
Lancia Posted March 24, 2014 Author Posted March 24, 2014 Busquets zaslužio jedno 5 mečeva kazne,makar i da je slučajno ono napravio. Interesantno da se tome posvecuje malo paznje, a poznato je da Spanci vole da sve analiziraju u sitna crevca u emisijama posle utakmice. Bile su uglavnom dve opcije, namerno ili da je izgubio ravnotezu od Diega Lopeza otpozadi. Kakogod, tenzija je smirena izmedju dva kluba, posle odlaska podlaca na Ostrvo. Jedan od najkorektnijih meceva imajuci u vidu vaznost rezultata. btw, najvise se drobilo oko penala za Neymara.
assück Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 pa da, evo NR7 neprestano kuka oko toga, zgodno previdjajuci njegov nepostojeci penal. navikao covek da igra protiv 12 igraca, evo 5 godina je tu i sudije uvek protiv Reala... mozda mu je specijalni ostavio u amanet da kenja kvake kad njega nema. juce se nije apsolutno video
MiddleClass Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 Ako se slucajno i desi da niko ne kiksira do kraja, ili da kiksiraju podjednako, zadnje kolo ce biti ludilo. Barsa-Atleti na Campu osluskuju rezultat Reala, ako kiksnu Barsa daje gas, ako Real vodi - pustaju Atletica da pobedi i uzme titulu, pa to bi mislim bilo sladje svima tamo nego da istu i osvoje :misko: Taman tako. Jedino slucajno moze da se desi da su sva tri tima u potonjem kolu u igri za titulu.
Krampa Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 moram da priznam da mi samo zao sto se nije malo duze zadrzao na njegovoj glavi tojeto
kralj Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 Meni Buskets sto puta gori od Pepa, a opet mi drago što makar nismo imali priliku da čitamo kako je psihopata, retard i sl. Nego Real igra najbolji fudbal u Evropi i uopšte me ne bi iznenadilo da sve uzmu. Sent from my iPad using Tapatalk
borris_ Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 Sad videh sliku kako Buskets gazi po glavi Pepea Ima li neka u visokoj rezoluciji za poster?
Recommended Posts