MiddleClass Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 Zabavna tekma, podsjetila me na bilo koju iz Engleske lige od ovog vikenda ili cak sezone. Faul nad Ronaldom je bio, ali van 16m. Oba penala i crveni u korist Barse cisti kao suza. Anceloti mrtvac kao i vazda. I dalje je Real blagi favorit da osvoji Primeru.
MocaVukotic Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 Zabavna tekma, podsjetila me na bilo koju iz Engleske lige od ovog vikenda ili cak sezone. da, tu su negde
aram Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 Arame idi u djoku, bar veceras nije bilo ni s od simuliranja. volim i ja tebe, al moram malo da zezam assücka :p
Lancia Posted March 23, 2014 Author Posted March 23, 2014 volim i ja tebe, al moram malo da zezam assücka :P pa muvajte se tamo na premier ligi, ovo je jedan ozbiljan topik
assück Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 volim i ja tebe, al moram malo da zezam assücka :P pih, mene si nasao, najobjektivnijeg posmatraca
Mil@n Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 Samo da kažem da mi je neopisivo drago što je Barsa zviznula Reala, ali ni u trećinu koliko bi mi bilo drago da At. Madrid uzme, oni su mi omiljeni tamo još od Bena Šustera, a to nešto vredi pošto sam tada imao nekih 7, 8 godinica. If so, treba pored ovakva dva vanzemaljska tima titula da im se računa duplo.
Ajant23 Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 Juventus je toliko surovo pregazen u tom dvomecu da im ne bi pomoglo ni da su imali sudjenje kakvo imaju u ligi2. 180 minuta su se mucili da savladaju presing Bayerna i prenesu loptu preko centra. Skroz je razumljivo sto je ovde sudija prevideo ofsajd samo to ne menja cinjenicu da je ta situacija najdirektnije uticala na ishod meca. Objektivan kao i uvek ^_^
crtamOrasi Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 Ajante, mogao bi da pogledas ponovo taj dvomec, kad si vec tolko zapeo oko njega. Pirlo je bio ugusen najefikasnijim presingom do sada vidjenim u fudbalu (ne ono sto je demonstrirao Bayern konkretno na toj utakmici, vec u kompletnoj k.o. fazi), tako da Juventus nije imao nikakvih sansi kakvo god da je bilo sudjenje, jer nije mogao nista da uradi ofanzivno. Zadnja linija se anemicno dodavala izmedju sebe, ali je svaki pokusaj da se krene napred bio osudjen na propast, Bonucci je bio Pirlo na toj utakmici. Iskreno, ne znam kako su se zadrzali na samo 4 primljena gola u dvomecu. Mrzi me da motam nazad i da detaljno analiziram u kakvom kontekstu koristis ovo, al uz svu dobru volju ne vidim kakve veze ima moja (ne)objektivnost oko Juventusa ima sa ovim. Naravno da sam neobjektivan, pobobu, sport je u pitanju. Navijao sam i ja za njih u dvomecu hejt mi je uglavnom za serie a
Ajant23 Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 (edited) Pa suđenje je bilo o-kej, to sam i napisao da je bilo u redu i da ofsajdi od desetak centimetara nisu bitni... Evo, vidiš koliko si stvari primetio i zapamtio sa tog dvomeča, a uopšte nisi primetio da je bitan gol dat posle većeg ofsajda od ovog danas. Ovako podrobnom analizom samo potvrđuješ ono što sam i napisao, da je su ofsajdi od desetak centimetara sitnica... Edited March 24, 2014 by Ajant23
crtamOrasi Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 (edited) Mjah, turas mi u tastaturu nesto sto nisam rekao (edit: zapamtio sam ofsajd). Taj ofsajd tamo nije uticao na ishod ni izbliza onoliko koliko je uticao ovaj danas. Juventus nije napravio valjanu sansu za 180 minuta i sudijska greska je samo ubrzala neminovno. Ovde je greska direktno donela preokret, nije samo gol za izjednacenje nego i crveni karton. Mada kapiram sta govoris, samo se ne slazem da ofsajd od 10cm i 10m nisu isto. Mozda skida odgovornost sa sudije, jer eto, nije mogao da vidi i ima instrukcije kakve ima, ali definitivno je greska. Biti malo u ofsajdu je isto kao i biti malo trudan. Edited March 24, 2014 by crtamOrasi
Ajant23 Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 (edited) Ma, da, takvom logikom gledam već desetak godina kako Barselona i Mančester osvajaju sve živo zbog milion grešaka u njihovu korist, od kojih je svaka iznova i iznova "samo ubrzala neminovno", valjda da se pokaže da najveći u univerzumu... Naravno, danas je izuzetak, ovo je prvi put da je Barsa imala vajde, zbog ofsajda od desetak centimetara na meču na kome je greškom jedino sviran penal za Real... Daj, molim te Edited March 24, 2014 by Ajant23
crtamOrasi Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 Nasao si u kojoj ces crkvi da se molis oko ovoga Cemu onda moja skoro nedeljna saopstenja na serie a topiku na ovu temu? Nagledao sam se ja preventivnih prestizanja neminovnosti za 3 zivota. Daleko sam od podrzavanja istih
Recommended Posts