Jump to content
IGNORED

España

Lancia

Recommended Posts

Posted (edited)

pogledaj mu levu nogu.

Cek, valjda se racuna polozaj bilo kog dela tela kojim se igra (stopala, glava), a u tom slucaju je Neymar u prednosti u odnosu na Marcela.

edit: a i iz ove slike koja je bila pre koju stranu tesko da moze sta da se zakljuci.

Edited by crtamOrasi
  • Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

531

• Lancia

360

• John Coltrane

322

• Weenie Pooh

248

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

@ajant

e, aj me zaobidji

Pa, apeluj da me banuju ili mi brišu post, napao sam te argumentima i to u celom jednom postu, ja stvarno nisam u stanju da shvatim kako da nastaviš da čitaš dalje ovaj topik kada sam se tako ružno ponašao.

Najbolje ti je da probaš da ignorišeš argumente i da u svom stilu samo ponosno pređeš preko njih :)

Posted

Cek, valjda se racuna polozaj bilo kog dela tela kojim se igra (stopala, glava), a u tom slucaju je Neymar u prednosti u odnosu na Marcela.

Jeste, gleda se sve osim ruku, ali radilo se samo o desetak centimetara. Bajern je u prošloj sezoni potpuno poremetio Juve zbog većeg ofsajda, ali niko nije ni komentarisao.

Desetak centimetara, i još se od linijskih sudija eksplicitno traži da puštaju igru i misle ofanzivno kada nisu sigurni, ovo je potpuno za ignorisanje. Deo igre...

Posted

I nema sanse da tako mali ofsajd vidi linijski sudija u trenutku, koliko god da je iskusan i dobar.

Posted

I nema sanse da tako mali ofsajd vidi linijski sudija u trenutku, koliko god da je iskusan i dobar.

+1. kao kenjamo po sudiji, a mi ni uz slike ne možemo da odlučimo da li je bio ofsajd ili ne.

Posted

Penal Reala je morao da vidi, bilo je vise nego ocigledno.

Ofsajd Benzeme je  morao da vidi kod sanse kad je Valdes odbranio, penali...

jbg, greske su greske, ali u Engleskoj se ono ne bi sudilo, recimo.

Posted

i sta sad, ako se u engleskoj ne bi sudilo onda nije penal? ne kapiram rezon

Posted

Moguc rasplet: Realovci navijaju za Barsu, Barsa igra za Real...lepota ziva.... :D

Ali treba Atletiko da dobije sve dotle... 

Valensija, Viljareal i Bilbao u gostima su na papiru teske tekme, mada su oni u kupu tukli na San Mamesu Bilbao. No iako je Atletiko neporazen u 3 od 4 dosadasnja derbija za titulu upravo su protiv davljenika Almerije i Osasune rasipali bodove. Takodje veliki uticaj ce imati i dvomec u LS. Mislim malo je verovatno, al lepo zvuci dok god ima nade za "jorgandzije".

Posted

Samo poredim kriterijume, nista vise.

Rezon je da je previse gresaka pravio sudija Maljenkove reputacije. Penali su bili na granici, s tim sto Realov nije postojao 100%.

Posted

Ma, engleska tezgari i ima metasuđenje, koje nije iznad suđenja već samo često ignoriše događaje na terenu...

Posted (edited)

sto se mene tice, moze i Atletiko da osvoji, a moze i Barsa

sto se tice gresaka, sudija je pogresio sto odmah na pocetku za prvo simuliranje penala nije dao zuti Nachtwerk Ronaldu, a onda i slobodnjak umesto Realovog penala

Edited by assück
Posted

Voleo bih da osvoji Atletiko, zbog Simeonea i fantasticne igre koju forsiraju. Bojim se samo da ce tesko izdrzati ovaj ritam do kraja prvenstva.

Posted

Jeste, gleda se sve osim ruku, ali radilo se samo o desetak centimetara. Bajern je u prošloj sezoni potpuno poremetio Juve zbog većeg ofsajda, ali niko nije ni komentarisao.

Desetak centimetara, i još se od linijskih sudija eksplicitno traži da puštaju igru i misle ofanzivno kada nisu sigurni, ovo je potpuno za ignorisanje. Deo igre...

Juventus je toliko surovo pregazen u tom dvomecu da im ne bi pomoglo ni da su imali sudjenje kakvo imaju u ligi2. 180 minuta su se mucili da savladaju presing Bayerna i prenesu loptu preko centra.

Skroz je razumljivo sto je ovde sudija prevideo ofsajd samo to ne menja cinjenicu da je ta situacija najdirektnije uticala na ishod meca.

Valensija, Viljareal i Bilbao u gostima su na papiru teske tekme, mada su oni u kupu tukli na San Mamesu Bilbao. No iako je Atletiko neporazen u 3 od 4 dosadasnja derbija za titulu upravo su protiv davljenika Almerije i Osasune rasipali bodove. Takodje veliki uticaj ce imati i dvomec u LS. Mislim malo je verovatno, al lepo zvuci dok god ima nade za "jorgandzije".

Bilbao sam gledao brat bratu bar 15x ove sezone (drug sa kojim stalno visim navija za njih), tesko da je to ekipa koja moze da spreci bilo koga iz vodece trojke da uzme bodove kada mu bas trebaju, previse slabosti imaju. Villareal je isto poprilicno tanak, dok je Valencia za mene misterija iako sam ih gledao vise puta. Ne vidim razlog da se potcenjuje AM i da se smatra da ce biti iznenadjenje ukoliko uzmu titulu, sve dok su kompletni podjednako su ravnopravni u borbi.

sto se mene tice, moze i Atletiko da osvoji, a moze i Barsa

sto se tice gresaka, sudija je pogresio sto odmah na pocetku za prvo simuliranje penala nije dao zuti Nachtwerk Ronaldu, a onda i slobodnjak umesto Realovog penala

<_<

^_^

Posted

a jebi ga, da u spaniji pocnu da daju zute za simuliranje pola meceva bi se zavrsilo do poluvremena...

Posted

Super utakmica, Iniesta je bog fudbala. Odlicni jos Messi, Busquets, Benzema i DiMaria. Jako losi centarhalfovi Barse, Alves u prvom poluvremenu i katastrofalni Marcelo. Nije postojao penal nad Ronaldom, sve ostalo oko sudjenja je bilo vise nego OK.

Arame idi u djoku, bar veceras nije bilo ni s od simuliranja.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...