assück Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 jesi siguran? ovde gde sam ja gledao dvaput vracali, stopirali sliku, neymar korak u ofsajdu... pa eto, obrises taj barsin gol, kao i nepostojeci realov penal, i opet barsa pobedila :)
SleeperSleep Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 jesi siguran? ovde gde sam ja gledao dvaput vracali, stopirali sliku, neymar korak u ofsajdu... evo ti slika, u liniji su.
Weenie Pooh Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 Cist penal Kad se odavde gleda stvarno izgleda čist, Alonso se zaleteo. Ali onaj ugao iz kog su vratili u prenosu... izgledalo je kao da je Iniesta samo ćušnuo loptu između njih i bacio se za njom, mogli su jedino da mu se izmaknu.
Nesh Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 Ma farsa uzima titulu, gotovo je ovo Vec jinxujes...Iskusno! :D Nisam gledao raspored Reala, ali gde ocekujes da kiksnu?
renne Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 Vec jinxujes...Iskusno! :D Nisam gledao raspored Reala, ali gde ocekujes da kiksnu? ma jok, ja sam navijač slepih miševa, tako da me ovo ne dotiče nikako
Milosh76 Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 Kad se odavde gleda stvarno izgleda čist, Alonso se zaleteo. Ali onaj ugao iz kog su vratili u prenosu... izgledalo je kao da je Iniesta samo ćušnuo loptu između njih i bacio se za njom, mogli su jedino da mu se izmaknu. Ako neki igrac u Barsi nije folirant, onda je to Inijesta, ubedljivo najvazniji Barsin igrac godinama unazad.
Ajant23 Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 jesi siguran? ovde gde sam ja gledao dvaput vracali, stopirali sliku, neymar korak u ofsajdu... Je li? Korak, a? Vala, malo sutra je bio korak. Veći je ofsajd bio kada je Bajern postigao ključni gol protiv Juvea u prošloj sezoni u LŠ, a i onaj je bio sitnica. Smešno je od desetak centimetara praviti frku... Isto sam rezonovao i kada je to bilo protiv Juvea za koji sam navijao, iako je to totalno odredilo tok dvomeča, isto rezonujem i sada kada je protiv Reala za koji isto navijam...
zoki Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 Real ima Sevilju i Sosijedad u gostima, Barsa Viljareal, Atletiko ima Bilbao, Valensiju i Barsu u zadnjem kolu :D
aram Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 meni ni na ovoj slici ne deluje da su u liniji... mislim, jebe se meni ko je pobedio, cak mi je ovako i bolje, navijam da atletiko uzme titulu, samo mislim da je steta sjebati ovakvu tekmu nepostojecim penalima i crvenim. @ajant e, aj me zaobidji
Nesh Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 (edited) ma jok, ja sam navijač slepih miševa, tako da me ovo ne dotiče nikako Sad pogledah...idu kod Sevilje i Sosijedada i cekaju Valensiju od malo jacih timova. Ipak, mislim da ce tu tesko kiksnuti. Atletico ide kod Bilbaa, Valensije i Barse od jacih. Za titulu im treba sve pobede. Voleo bih, ali gotovo nemoguce. A Barsa mora da ceka da ovi kiksnu. Ipak je Real prvi favorit. Edited March 23, 2014 by Nesh
Ajant23 Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 Real ima Sevilju i Sosijedad u gostima, Barsa Viljareal, Atletiko ima Bilbao, Valensiju i Barsu u zadnjem kolu :D Super, gostuju u Andaluziji Sevilji od koji često gube zato što ovi mnogo vole Španiju i u Baskiji Sosijedadu sa kojima imaju komplikovanije odnose :D
crtamOrasi Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 evo ti slika, u liniji su. Nisu, stopala Neymara su blize golu od Marcelovih, videlo se lepo jos u prenosu.
grunt Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 Totalno neostrašćeno mišljenje jer su mi odvratni i jedni i drugi: Sudija je više oštetio Barselonu nego Real. U prvom poluvremenu nije sviran čist penal nad Nejmarom kad je bilo 1-0, penal nad Ronaldom van 16, Benzema u ofsajdu kada je izašao 1 na 1 sa Valdezom... U svakom slučaju, šabani su i jedni i drugi, padaju kao lišće na povetarcu, pola faulova se ne bi sviralo ni u košarci. Koliko bih voleo da Atletiko uzme titulu
SleeperSleep Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 Nisu, stopala Neymara su blize golu od Marcelovih, videlo se lepo jos u prenosu. pogledaj mu levu nogu.
Milosh76 Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 (edited) Atletiko 70 Real 70 Barsa 69 Bice konacno zanimljiva zavrsnica... Edited March 23, 2014 by Milosh76
Recommended Posts