March 23, 201411 yr Ovo je bio penal, ali u kurcu. Za ovakve simulacije bi davao 6 meseci suspenzije. nije eng penal ali jeste penal. zakacio ga po lijevoj. druga stvar sto je ovaj dotrcao iz ofsajda
March 23, 201411 yr mislim da je bio penal nad malim brazilskim gnomom, uostalom, vidjeli ste da se ni ramos nije nesto zestoko bunio. koliko mi je gadna ova barsa, to je nevjerovatno. navijam za njih (tj. pokusavam da navijam) zbog Atletika, ali stvarno su gadniiiii u 3PM
March 23, 201411 yr Da, bio je penal, levom nogom je zakačio levo stopalo igrača. Crveni eksplicitno piše u pravilima i ovo je bila direktna primena, jedino se pravilo može menjati.
March 23, 201411 yr Ovo je bio penal, ali u kurcu. Za ovakve simulacije bi davao 6 meseci suspenzije. Jebiga, treba znati da se padne u 100% šansi. Zaslužio je dečko... hladna glava, suvi profesionalizam -_-
March 23, 201411 yr Penal za Real ko za Barsu na Etihadu-lako je ostriti kurac na sudiji iz fotelje sa 10 isporenih snimaka iz svakog ugla.
March 23, 201411 yr Jbg, ja ni na jednom snimku nisam video. Ajde pogledću baš pomno, posle. vidi se bolje kada prikazu sa ledja
March 23, 201411 yr Penal za Real ko za Barsu na Etihadu-lako je ostriti kurac na sudiji iz fotelje sa 10 isporenih snimaka iz svakog ugla. to sam upravo rekao jednom drugu koji je zakukao nad tuznom sudbom farse povodom tog penala... karma is a bitch.
March 23, 201411 yr ramos je najprecenjeniji igrac u istoriji fudbala. moglo bi ovo da se zavrsi 3-3. uzece frankisti titulu ove godine.
March 23, 201411 yr za ramosa se moze reci da je antipaticna njuska, da ima i odredjenih mesarskih sklonosti, ali da je los igrac - to ne bih nikad rekao