Jump to content
IGNORED

España

Lancia

Recommended Posts

Posted

cist penal.

crveni bih ukinuo kad se svira penal, prevelika je kazna.

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

531

• Lancia

360

• John Coltrane

322

• Weenie Pooh

248

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ovo je bio penal, ali u kurcu. Za ovakve simulacije bi davao 6 meseci suspenzije.

nije eng penal ali jeste penal. zakacio ga po lijevoj. druga stvar sto je ovaj dotrcao iz ofsajda

Posted

mislim da je bio penal nad malim brazilskim gnomom, uostalom, vidjeli ste da se ni ramos nije nesto zestoko bunio. 

koliko mi je gadna ova barsa, to je nevjerovatno. navijam za njih (tj. pokusavam da navijam) zbog Atletika, ali stvarno su gadniiiii u 3PM

Posted

Jbg, ja ni na jednom snimku nisam video. Ajde pogledću baš pomno, posle.

Posted

Da, bio je penal, levom nogom je zakačio levo stopalo igrača. Crveni eksplicitno piše u pravilima i ovo je bila direktna primena, jedino se pravilo može menjati.

Posted

Ovo je bio penal, ali u kurcu. Za ovakve simulacije bi davao 6 meseci suspenzije.

Jebiga, treba znati da se padne u 100% šansi. Zaslužio je dečko... hladna glava, suvi profesionalizam -_-

Posted

Penal za Real ko za Barsu na Etihadu-lako je ostriti kurac na sudiji iz fotelje sa 10 isporenih snimaka iz svakog ugla.

Posted

Jbg, ja ni na jednom snimku nisam video. Ajde pogledću baš pomno, posle.

vidi se bolje kada prikazu sa ledja

Posted

Penal za Real ko za Barsu na Etihadu-lako je ostriti kurac na sudiji iz fotelje sa 10 isporenih snimaka iz svakog ugla.

to sam upravo rekao jednom drugu koji je zakukao nad tuznom sudbom farse povodom tog penala... karma is a bitch.

Posted

ramos je najprecenjeniji igrac u istoriji fudbala.

moglo bi ovo da se zavrsi 3-3. uzece frankisti titulu ove godine.

Posted

ramos je najprecenjeniji igrac u istoriji fudbala.

Da, da, ali malo sutra!

Posted

za ramosa se moze reci da je antipaticna njuska, da ima i odredjenih mesarskih sklonosti, ali da je los igrac - to ne bih nikad rekao

Posted

los nije isto sto i precenjen.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...