Jump to content
IGNORED

España

Lancia

Recommended Posts

Posted

Puno tuče, grešaka i foliranja... Dinamična magluština, koju je Real otaljao... Naduvani Atletiko gura na krilima vetrova... O-kej, možda sam imao prikladniju reč od "vetrova"...

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

531

• Lancia

360

• John Coltrane

322

• Weenie Pooh

248

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Mozda nije bila najkvalitetnija, ali ubjedljivo najzabavnija utakmica koju sam pogledao ove sezone [istina, u zadnja dva mjeseca sam dosta toga propustio]

Posted

prvo poluvreme mnogo kvalitetnije i zabavnije u svakom smislu

Posted

Dijego Kosta pokazao da je toboz centarfor, a Modric promasio titulu.

Posted

Nema, posto je ovo drugi Juanfran :D [onaj stari je istu poziciju igrao, nekad u Celti, pa u Atleticu]

koji bre drugi, znaš li ti koliko ima juanfranova, bar po tri u svkom timu

Posted

Šta se desi kad mediokritetski tim ni kriv ni dužan dođe u poziciju da sanja titulu. Sledeće godine sredina tabele za 3 druga liga. I oni i Dortmund.

Jasno je da kada su u posedu lopte nisu ni blizu nivoa Reala i Barce, al odakle ti da puno pametnog trcanja, odlicnih fizikalija  i valjanog taktiziranja, sto ceo tim ume da radi, nije kvalitet sam po sebi? Mislim da Atletico nije mogao da nadje u ovom trenutku boljeg trenera od Simeonea, pa sve da su ga trazili u svakom kutku planete, covek maksimalno eksploatise stil igranja u Spaniji i gura na svoju vodenicu. Sigurno nisu najzabavniji tim za gledanje u ovom trenutku, ali su jako konkurentni i uopste nisu za otpisivanje.

Ma, bravo, samo je uspeo da primi komičan gol na oba najveća gostovanja u sezoni...

Ma, sjajno...

Bravo, vec sam zaboravio da je slicnu reakciju imao i protiv Barce. Casillas ni ovo ne bi primio za 5 zivota.

Mozda nije bila najkvalitetnija, ali ubjedljivo najzabavnija utakmica koju sam pogledao ove sezone [istina, u zadnja dva mjeseca sam dosta toga propustio]

+1

Malo mi je krivo sto Atletico nije uzeo sva 3 boda i time dodatno zakoplikovao situaciju u ligi. Ekipu koja pretrpi ovoliko batina kao Real danas bih obicno zalio i podrzavao u utakmici, ali danas mi se bas svidelo sto je Simeone primenio njihov recept iz proslih sezona protiv Barcelone.

Posted

Steta sto Atletiko nije izdrzao jos par minuta i sacuvao 2:1 (kad je vec stigao da preokrene posle Benzeminog hladnog tusa™ i ne sviranog penala nad D.Kostom). Real deluje pakleno, Anceloti ih je utegao, negde videh statistiku da nisu izgubili 28 meceva za redom (zadnji poraza bi od Barse).

Posted (edited)

Puyol objavio da smatra da vise zbog povreda nije dovoljno dobar da igra za Barsu i da na kraju sezone odlazi, sporazumno ce se prekinuti ugovor. Verovatno ce u MLS. Meni jedan od omiljenih igraca i licnosti. Jedan od onih koji su uvek isli glavom na djon ako treba, nikad prljav, ostar taman koliko treba, kompromisa bez. Povrede su ga stvarno urnisale zadnjih godina i svaka cast na ovakvom potezu, vojnik kluba.

Edited by ducca
Posted

Kompletna karijera Puyola je za jedno veliko :Hail: . Legenda.

Sledece godine njegovim stopama najverovatnije i Xavi.

Posted

I dalje ne mogu da razumem zašto su prodali Alcantaru, kada su znali da je Xavi prilično blizu penzije. Seča grane na kojoj sediš.

Puyol :Hail:, ali nisam siguran da će on MSL, pre mislim da će završiti karijeru i raditi u Barceloni.

Posted

Nisu hteli da ga prodaju, vec se Vilanova zajebao u procentu koje Tiago mora da odigra, da mu ne bi spala cena klauzule. Momak je mudro cutao i sad uziva u Bajernu.

Posted

Moglo je i na šabanometriju :D

ronaldo.gif

Posted

Meni je ipak hajlajt kola i sabanometrije kako par puta u mecu Dijego Kosta trese sline u Ramosa... :isuse:

Posted

Nije to od ove sezone, Middle.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...