gervasius twinkleminkleson Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Jbt, ono je ladno German Burgos, bivsi golman Atletica [i Mallorce]. Nema sanse da bih ga ikad prepoznao da nisam vidjeo na twitteru, potpuno drugacije izgleda. Inace, luda utakmica.
Lord Stef Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Marselo sklonjen sa levog beka na poziciju Brasanca, a tako i igra. Ima li jos neko utisak da Huanfran igra negde od sredine devedesetih i da ima blizu 40 godina? Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2
gervasius twinkleminkleson Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Nema, posto je ovo drugi Juanfran :D [onaj stari je istu poziciju igrao, nekad u Celti, pa u Atleticu]
Feindouno Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Nisam u zivotu vidio ovoliko katastrofalnih centarsuteva
Lancia Posted March 2, 2014 Author Posted March 2, 2014 (edited) Simeone sjebao dobijen mec zato sto nije menjao igrace kad je Real imao inicijativu. Pogotovo sto mu je sredina terna pocrkala od trcanja. Edited March 2, 2014 by Lancia
aram Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 pao atletiko fizicki u drugom delu, cudi me da simeone nije ranije i vise menjao. david villa bi pokidao...
assück Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 sad mi dodje i zao sto Atletiko na kraju nije izgubio zbog ovako pilicarskog drugog poluvremena. i ne znam zasto je Costu ostavio na terenu, bukvalno covek manje. nista nije uradio
Weenie Pooh Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 (edited) @aram: Ligamente? Odlična utakmica. Šteta što je Diego Costa bio u ekskluzivno prangijaškom modu. Edited March 2, 2014 by Weenie Pooh
Recommended Posts