radisa Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Pa neka im brani Diego Lopez, kad nemaju boljeg golamana
theanswer Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Koja golčina. Nek neko javi Viškoviću da nije lopta dirala Ronalda,već je ovaj samo malo zaklonio golmana.
Otto Katz Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Šta se desi kad mediokritetski tim ni kriv ni dužan dođe u poziciju da sanja titulu. Daj javi mediokritetima da se ne lože toliko, oboriše mi tiket!
aram Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 mediokriteti jos da su im svirali bar jedan penal od dva koliko je trebalo...
assück Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 ludilo utakmica sudija totalni retos, malo veci od igraca. ja ne znam sta onaj Pepe treba vise da uradi da ga sklone iz fudbala
Ajant23 Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 (edited) Ma, bravo, samo je uspeo da primi komičan gol na oba najveća gostovanja u sezoni... Ma, sjajno... Edited March 2, 2014 by Ajant23
Weenie Pooh Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Šta se desi kad mediokritetski tim ni kriv ni dužan dođe u poziciju da sanja titulu. Sledeće godine sredina tabele za 3 druga liga. I oni i Dortmund. E neka si im rekao. Tako im i treba kad ostavljaju ovoliko prostora igračima Atletika da šutiraju...
Weenie Pooh Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 ja ne znam sta onaj Pepe treba vise da uradi da ga sklone iz fudbala Čovek i dalje pomera granice, ono kad je pokušao da simulira headbutt Godina s leđa, ja to u životu nisam video :D
čekmeže Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Meni onaj kontakt Ramosa i Koste nije za penal. Lako je pao. Sudija izgubio utakmicu.
kralj Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Daj javi mediokritetima da se ne lože toliko, oboriše mi tiket! Ne brini. Igraju utakmicu života i opet će da izgube.
Weenie Pooh Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Meni onaj kontakt Ramosa i Koste nije za penal. Lako je pao. +1 Da je imao loptu pod kontrolom, pa da mu se i sudi, ali on je jurcao pravo u gol-aut. Za to bi trebalo da bude prilično očigledan kontakt, a ne ovo kao nešto malo su se zakačili nogama...
Recommended Posts