Lancia Posted February 8, 2014 Author Posted February 8, 2014 Nikad trener Simeone Ma kakav Atletiko. Vjestacka tvorevina... zato nikad nista i nece osvojiti.Koji ste vi mudraci :D treba ovo smisliti, jbt.
renne Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 Dade ga SeviljaПослато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Pokojni Ruxin Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 Nema barse bez nejmara! Tesko ce se naosvajati bodova sa ovim mesijima i ostalim cirkuzantima...
Pokojni Ruxin Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 Izjednači barsa. Jedva da je pola tima bilo u ofsajdu.
Lancia Posted February 9, 2014 Author Posted February 9, 2014 Nema barse bez nejmara! Tesko ce se naosvajati bodova sa ovim mesijima i ostalim cirkuzantima...svaka cast Nejmaru, al' ne zavisi mnogo ni od njega, ovu Barsu su na radost mnogih, uspeli da useru Tito & Tata. prvi je sjebao odbranu a drugi sredinu terena i Iniestu.
MiddleClass Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 Pokazalo se da je Bejl dosta bolje pojacanje od Nejmara... bravo Real!
Lancia Posted February 9, 2014 Author Posted February 9, 2014 Pokazalo se da je Bejl dosta bolje pojacanje od Nejmara... bravo Real!jeste tuki, najvece pojacanje Reala je Jese Rodriguez, naravno uz odlazak Murinja;).
Pokojni Ruxin Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 (edited) Ja gledam primeru verovatno prvi put ove sezone (i to u pozadini dok radim nešto na kompu), nego reko' da zakuvam dok se middle ne pojavi....Nikad igrač leo!Edit - prvi put kad ne igra Atletiko tj. Njih volim da pogledam kad god stignem. Edited February 9, 2014 by bob loblaw
Lancia Posted February 9, 2014 Author Posted February 9, 2014 nego reko' da zakuvam dok se middle ne pojavi....ja se samo pitam zasto Middle nije mod na fudbalu. nepravda, jbg.
MiddleClass Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 Niste dostojni da vam ja budem mod. 90% onih koji pisu nemaju pojma o fudbalu, a nesto je manji procenat onih koji nisu nikad sutnuli loptu. Sa nekim drugim forumasima sto da ne...
Pokojni Ruxin Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 Ali ima poentu. Ja sam i na malom fudbalu profesionalni golman. :(
Psihodelija Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 Niste dostojni da vam ja budem mod. 90% onih koji pisu nemaju pojma o fudbalu, a nesto je manji procenat onih koji nisu nikad sutnuli loptu. Sa nekim drugim forumasima sto da ne...:ziga: middle je foruma, bio i ostao.
Recommended Posts