Jump to content

Featured Replies

• Author
Nikad trener Simeone
Ma kakav Atletiko. Vjestacka tvorevina... zato nikad nista i nece osvojiti.
Koji ste vi mudraci :D treba ovo smisliti, jbt.

e moj lantxio

Dade ga SeviljaПослато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Nema barse bez nejmara! Tesko ce se naosvajati bodova sa ovim mesijima i ostalim cirkuzantima...

Izjednači barsa. Jedva da je pola tima bilo u ofsajdu.

• Author
Nema barse bez nejmara! Tesko ce se naosvajati bodova sa ovim mesijima i ostalim cirkuzantima...
svaka cast Nejmaru, al' ne zavisi mnogo ni od njega, ovu Barsu su na radost mnogih, uspeli da useru Tito & Tata. prvi je sjebao odbranu a drugi sredinu terena i Iniestu.

Pokazalo se da je Bejl dosta bolje pojacanje od Nejmara... bravo Real!

• Author
Pokazalo se da je Bejl dosta bolje pojacanje od Nejmara... bravo Real!
jeste tuki, najvece pojacanje Reala je Jese Rodriguez, naravno uz odlazak Murinja;).

Ja gledam primeru verovatno prvi put ove sezone (i to u pozadini dok radim nešto na kompu), nego reko' da zakuvam dok se middle ne pojavi....Nikad igrač leo!Edit - prvi put kad ne igra Atletiko tj. Njih volim da pogledam kad god stignem.

Edited by bob loblaw

• Author
nego reko' da zakuvam dok se middle ne pojavi....
ja se samo pitam zasto Middle nije mod na fudbalu. nepravda, jbg.

Niste dostojni da vam ja budem mod. 90% onih koji pisu nemaju pojma o fudbalu, a nesto je manji procenat onih koji nisu nikad sutnuli loptu. Sa nekim drugim forumasima sto da ne...

• Author

okrutan si.

Ali ima poentu. Ja sam i na malom fudbalu profesionalni golman. :(

Niste dostojni da vam ja budem mod. 90% onih koji pisu nemaju pojma o fudbalu, a nesto je manji procenat onih koji nisu nikad sutnuli loptu. Sa nekim drugim forumasima sto da ne...
:ziga: middle je evilsmile.gif foruma, bio i ostao.

Zato i jeste Elita™ elita.

Guest
This topic is now closed to further replies.