Jump to content
IGNORED

España

Lancia

Recommended Posts

Posted
Ma samo da se uzme narodu novac, nista vise moj arame.
ma nije to, nego da se ni slucajno ne dozvoli ulazak u cetvrtfinale ili nedajboze polufinale neke shklj ekipe iz trece lige.u dve utakmice, iznenadjenja su moguca ali retka. ove godine je samo Rasing nesto vise uradio od malih ekipa. ranije je bilo senzacija koliko hoces.
  • Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

531

• Lancia

360

• John Coltrane

322

• Weenie Pooh

248

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
@ 189Svidja mi se ovaj "celosezonzki" pogled na Atletiko kao neko iznenadjenje koje ce pasti u formi tamo negde u novembru, ne decembru, ne januaru, ne februaru...Igraju na sva 3 fronta junacki i samo neki problemi sa povredom ih mogu udaljiti od trofeja. Klupa jeste tanka u poredjenju sa Barsom i Realom, ali doveli su sad Diega (10 godina poznatog kao Diego ali od sinoc Diego Ribas pa Diego Ribas :isuse:), iskusni C.Rodrigez ulazi cesto sa klupe pred kraj ili po potrebi, tu je R.Garsia, sinoc je Insua dobro pokrio izostanak Filipea na LB, Sosa Turanov izostanak, Suarez Tiagov.
vise sam mislio na to da ce sudije odluciti ko ce biti prvak. barsa ili real. i da se tu ateltiko pita najmanje. mada bih bas zeleo da atletiko bude sampion.
Posted

Arena 3 prenosi spanski kup danas.

Posted

molim za jedan fini strim frankovih blizanaca kad dođe momenat.

Posted

davaj nesto sto nije sopcast, priti pliz

Posted

Pa da ovaj smrda da ovakav gol jbt :isuse:

Posted

jbt, sta se sve dopusta Alonsu i Arbeloi :isuse:

Posted

kakav šabanluk u prvih pola sata, kao da su se pripremali za to

Posted

ja bi dosad podelio 5-6 crvenih i gotova tekma :D

Posted
ja bi dosad podelio 5-6 crvenih i gotova tekma :D
isto. uzas od utakmice.
Posted

Ej Tibe, mogao je i bolje reagovati. Jel ovaj Herman Hese Realovo dete?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...