Lancia Posted February 4, 2014 Author Posted February 4, 2014 Ma samo da se uzme narodu novac, nista vise moj arame.ma nije to, nego da se ni slucajno ne dozvoli ulazak u cetvrtfinale ili nedajboze polufinale neke shklj ekipe iz trece lige.u dve utakmice, iznenadjenja su moguca ali retka. ove godine je samo Rasing nesto vise uradio od malih ekipa. ranije je bilo senzacija koliko hoces.
189- Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 @ 189Svidja mi se ovaj "celosezonzki" pogled na Atletiko kao neko iznenadjenje koje ce pasti u formi tamo negde u novembru, ne decembru, ne januaru, ne februaru...Igraju na sva 3 fronta junacki i samo neki problemi sa povredom ih mogu udaljiti od trofeja. Klupa jeste tanka u poredjenju sa Barsom i Realom, ali doveli su sad Diega (10 godina poznatog kao Diego ali od sinoc Diego Ribas pa Diego Ribas ), iskusni C.Rodrigez ulazi cesto sa klupe pred kraj ili po potrebi, tu je R.Garsia, sinoc je Insua dobro pokrio izostanak Filipea na LB, Sosa Turanov izostanak, Suarez Tiagov.vise sam mislio na to da ce sudije odluciti ko ce biti prvak. barsa ili real. i da se tu ateltiko pita najmanje. mada bih bas zeleo da atletiko bude sampion.
MocaVukotic Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 molim za jedan fini strim frankovih blizanaca kad dođe momenat.
crtamOrasi Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 (edited) Moze li sopcast?edit: nisam trazio, pitam je l bi ti radilo posao. Evo, za svaki slucaj, ukoliko nekome bude trebalo, bice ovde.http://livefootball....ico-madrid.html Edited February 5, 2014 by crtamOrasi
crtamOrasi Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=244122&part=sportsOvde imas gomilu, samo ces morati da proberes, ne znam sta radi.
Lancia Posted February 5, 2014 Author Posted February 5, 2014 jbt, sta se sve dopusta Alonsu i Arbeloi
Malvo Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 kakav šabanluk u prvih pola sata, kao da su se pripremali za to
aram Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 ja bi dosad podelio 5-6 crvenih i gotova tekma :D
Lancia Posted February 5, 2014 Author Posted February 5, 2014 ja bi dosad podelio 5-6 crvenih i gotova tekma :Disto. uzas od utakmice.
John Coltrane Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 Ej Tibe, mogao je i bolje reagovati. Jel ovaj Herman Hese Realovo dete?
Recommended Posts