February 3, 201411 yr :DA nije mi jasno kako ne shvataju da sam ja prije x godina zauzeo pozicije u vezi Pantele, Toresa, Specijalnog, Intera, Levera i Liverpula... isto tako imam klubove i igrace koje uzmem na zub i to je to. Ovi prvi su najbolji, ovi drugi su najgori bez obzira na teren. A i o terenu se moze diskutovati... :)
February 3, 201411 yr Author Jbt, neko želi da diskutuje ozbiljno sa MiddleClassom o Toresu sto, sta fali? verovatno je diskusija na premijer ligi akademska ili nesto bolja? Middle bar drzi ovaj usrani topik o ciganskoj ligi da se ne ugasi.edit: btw, uvek mozes ili mozete da dodate neki smajli na ono sto napisem, da izgleda posprdno ili kul. Edited February 3, 201411 yr by Lancia
February 4, 201411 yr Author au sto me nerviraju sa te dve utakmice u kupu...sto, bre? sta fali - dve tuce madridske :)Za Sosijedad naravno! :Pej, nemoj da se pravis lud, za to znam
February 4, 201411 yr Naravno za Atletiko da osvoji ligu. A kup sumnjam da cu gledati... eto neka uzme Colo duplu kao i Antara.