Filipenko Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Jbt, neko želi da diskutuje ozbiljno sa MiddleClassom o Toresu
MiddleClass Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 :DA nije mi jasno kako ne shvataju da sam ja prije x godina zauzeo pozicije u vezi Pantele, Toresa, Specijalnog, Intera, Levera i Liverpula... isto tako imam klubove i igrace koje uzmem na zub i to je to. Ovi prvi su najbolji, ovi drugi su najgori bez obzira na teren. A i o terenu se moze diskutovati... :)
Lancia Posted February 3, 2014 Author Posted February 3, 2014 (edited) Jbt, neko želi da diskutuje ozbiljno sa MiddleClassom o Toresu sto, sta fali? verovatno je diskusija na premijer ligi akademska ili nesto bolja? Middle bar drzi ovaj usrani topik o ciganskoj ligi da se ne ugasi.edit: btw, uvek mozes ili mozete da dodate neki smajli na ono sto napisem, da izgleda posprdno ili kul. Edited February 3, 2014 by Lancia
MiddleClass Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Nisam ni vidio edit. Mislio sam na drzanje topika da se ne ugasi.
aram Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 au sto me nerviraju sa te dve utakmice u kupu...
Lancia Posted February 4, 2014 Author Posted February 4, 2014 au sto me nerviraju sa te dve utakmice u kupu...sto, bre? sta fali - dve tuce madridske :)Za Sosijedad naravno! :Pej, nemoj da se pravis lud, za to znam
MocaVukotic Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Kristina, za koga navijas sutra?ja za jorgan, al samo zbog tebe da znaš!
MiddleClass Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Naravno za Atletiko da osvoji ligu. A kup sumnjam da cu gledati... eto neka uzme Colo duplu kao i Antara.
Lancia Posted February 4, 2014 Author Posted February 4, 2014 znaci samo lepi Ajant ovde navija za Real?
aram Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 ma ok, dve tuce, al onda svi nesto kalkulisu i cinculiraju
John Coltrane Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Ma samo da se uzme narodu novac, nista vise moj arame.
Recommended Posts