Jump to content
IGNORED

España

Lancia

Recommended Posts

Posted

Veceras na SK1 u 20h Atletiko Madrid - Barselona.

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

531

• Lancia

360

• John Coltrane

322

• Weenie Pooh

248

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Jake mi utakmice... bice 2-3 razlike za Farsu.

Posted (edited)

Prvo poluvreme, totalni smor. Nakon sto je Messi usao, na pocetku drugog, mec je zivnuo, no za mene nedovoljno. :lolol:Ne znam kakva sansa treba Atleticu da bi dao gol. :yawn2:Da, zaboravih. Sudije su bile lose. Sudjena dva nepostojeca ofsajda domacima, u izglednim situacijama. Pustena je previse ostra igra, povremeno.

Edited by Miljenko
Posted

Ili ih je Colo zatvorio i odigrao takticki maestralno?! Svaka im cast, bilo bi prelepo da jorgandzije uzmu titulu, dobili su Real na Santiagu, kuci nisu izgubili od Barse, u LS su bili ispred Porta i Zenita, sve ide kako treba samo da ih ne klepi neka povreda.

Posted

steta sto nisu i uboli jedan, barsa njima ne bi dala da su igrali do sutra...

Posted
Dakle, CR :rolf:
Sutra dobija Zlatnu loptu pa se ti sprdaj.
Posted
Sta je bilo sa Ronaldom?
Benzema se fino ubacio, usao u sesnaesterac, te dao idealan pas po zemlji, za CR, koji se nasao na 5-6 metara od gola. Previse je lezerno pristupio realizaciji, te je protivnicki igrac stigao da ga izblokira.
Posted

Uh, kako je dobro Villarreal odigrao prvo poluvreme. Giovani dos Santos 2 komada, Uche jedan. Prelepa akcija kod drugog gola. Prieto imao dve idealne sanse za goste, no nije bilo realizacije. Rezultatski nezanimljivo, ali lepo za gledanje.

Posted (edited)
dc9hjbmsdp9v91bk9gf0_normal.jpegPetter Veland@PetterVelandSingapore businessman Peter Lim confirms to Spanish radio Cadena SER that he has a meeting with Bankia tomorrow, aiming to buy Valencia CF. Edited by markomarko
Posted
Cristiano-Ronaldo-wins-th-011.jpg
Bitno je da su se meni smejali kad sam ga zvao Najbolji™ -_- (posle prve lopte iz 2008).
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...