Jump to content
IGNORED

España

Lancia

Recommended Posts

Posted

Zao mi je Djuku. Realno ima krsinu od tima. 3 igraca ne znam iz danasnjih prvih 11.

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

531

• Lancia

360

• John Coltrane

322

• Weenie Pooh

248

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

7-3 jbt.

Edited by MiddleClass
Posted

Samo cekam da u kadar udje Dzarovski..Real ima 9 suteva u okvir gola..samo 4 van

Posted

Ko Mančesteru protiv Rome onomad, kada im ulazilo sve što su šutnuli... Malo je bilo te večeri i sreće, i jedna ekipa odlete visoko sa samopouzdanjem i svim, druga ekipa krenu putem propadanja. To su ti ciklusi koje čovek uoči ako se dovoljno udalji iz trenutnih tokova vremena zato mi je teško da se složim sa Vinijem koji odbija da uvidi da ponovo dolazi vreme Liverpula...

Posted

Znaci™ Real mora da da 7 da bi Bejl napokon dao gol.

Posted

Spektakularan bol u spolovilu igraca Valjekana za ime Reala iz Madrida, laznog Ronalda i Bejla..opako dobra tekma.

Posted
Negde na 6:40 videcete kako je Bejl potpao pod 1 uticaj latino glumaca.
Ti se zajebavaš? Čimpanza je u Tottenhamu dobio bar pet kartona prošle sezone za dajvovanje.
Posted (edited)

Lep go tamnoputog Pabona iz Valencije našeg Miroslava Đukića za 0:1 u gostima kod neugodnog Getafea

Čimpanza je u Tottenhamu dobio bar pet kartona prošle sezone za dajvovanje.
Chimp je plemenita životinja Edited by muslin
Posted

Ronaldo opet igra ludacku sezonu, dok hobit opasno posrce. Cuva se smecar za SP to je sad i vrapcima na grani jasno.I pored zive Kristine razni Vengeri, Klopi i ostali strucnjaci kazu da Ibra i Riberi zasluzuju zlatnu loptu... :lol: :isuse:A ne no Mesi!

Posted (edited)

Mesi posle samo 22 minuta ispracen zvizducima iz igre zbog ocajne partije. Betis 5 suteva, a Farsa 0. :lol:Lancia se prevrce u Kinshasi...

Edited by MiddleClass
  • 2 weeks later...
Posted

Cristiano Ronaldo dao 25.gol u sezoni (+4 za Portugal u baražu), a novembar još nije završio. :Hail: :Hail:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...