MiddleClass Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 Meni je apsolutno nejasan tretman Casillasa od kako je Mourinho otišao. Bio sam ubeđen da ga je onaj držao na klupi iz ličnih razloga, iz nekakvog inata, šta li... ali koji je Ancelottijev razlog, ja stvarno nemam pojma. (Bar mu daje da brani u CL.) Mada ne bi bio prva klupska legenda koju su fašisti™ olako pustili niz vodu.Neka si napokon primjetio da nije bilo do Murinja vec do Kasiljasa. Smrad od covjeka ocigledno. Jedina dobra stvar koju je Anceloti uradio u Realu do sada!A Lopez brani odlicno i ove sezone tako da nema potrebe za kenjanjem po njemu.
Nemanja Posrbica Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 Messi ne lici na sebe, nema svezine, kao ni pola tima Barcelone tokom cele godine. Da li im se nakupio umor i stalne povrede od dodatnih meceva reprezentacija do glupih off-season turneja ali posle narednog leta moze da im bude samo jos gore. Xavi ce biti jos godinu dana stariji dok je Puyol verovatno vec zavrsio sa ozbiljnim fudbalom. Sa visokim centarforom ne znam sta bi radili, prosto se ne uklapa u ono sto igraju. Sa Neymarom i Tellom imaju dovoljno novih opcija u napadu, problem ce biti na drugim mestima. Stoper je trebalo da bude prioritet vec proslog leta a odlaskom Thiaga na gubitku ce biti obe strane jer ne mogu da zamislim idealniju sredinu za njega od Barce i Primere.Problem sa centarforom je jednostavan. Njima je potreban plan B koji ne uništava sistem i koji služi kao opcija. Napadača imaju sasvim dovoljno; Messi, Neymar, Sanchez, Pedro, Tello, ali fali neki malo drugačiji tip, čisto da se izađe iz šablona. Martino očigledno izlazi iz šablona i očekujem nekog Klosea koji će ulaziti po potrebi i davati opciju B. Uostalom, tako nešto se može i naslutiti iz medija. Zaista ne bi bilo loše da probaju da odmore Messija u Primeri do kraja polusezone, čisto da probaju da ga osveže. Moraju da pokažu i više vere u Songa, za kojeg mislim da je malo skrajnut bez potrebe.Meni je i dalje najveća nepoznanica Fabregas i njegova uloga u budućnosti Barselone.
Sleepy Floyd Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 Naravno da je Mourinho radio iz licnih razloga kao sto dobar deo svojih gluposti radi iz istih, prosto mu se moze. Ancelottijev razlog je mnogo manje jasan.Lopez brani odlicno ali nisam siguran da Casillas ne bi bio bar jednako dobar, da brani svaku utakmicu. Verovatno najbolji golman sveta i sigurno najvazniji igrac Reala poslednjih X godina. Ne znam kakav je covek ali se ne secam da sam cuo da je jos neko sa njim imao problem, dok Mourinho ne znam sa kim nije uspeo da se posvadja ako je samo imao dovoljno vremena i nedovoljno uspeha.Pogotovo je podela posla na Primeru i LS vrhunac gluposti. Ako je poenta da se bude fer prema Lopezu za dobre odbrane, onda bi prava nagrada bila to da brani i protiv Juventusa.Mada mi se nesto cini da je Ancelotti danas zavrsio sa svojim hommageom Specijalnom i da ce vec od sledece utakmice Casillas biti redovan u postavi.
Sleepy Floyd Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 Problem sa centarforom je jednostavan. Njima je potreban plan B koji ne uništava sistem i koji služi kao opcija. Napadača imaju sasvim dovoljno; Messi, Neymar, Sanchez, Pedro, Tello, ali fali neki malo drugačiji tip, čisto da se izađe iz šablona. Martino očigledno izlazi iz šablona i očekujem nekog Klosea koji će ulaziti po potrebi i davati opciju B. Uostalom, tako nešto se može i naslutiti iz medija. Zaista ne bi bilo loše da probaju da odmore Messija u Primeri do kraja polusezone, čisto da probaju da ga osveže. Moraju da pokažu i više vere u Songa, za kojeg mislim da je malo skrajnut bez potrebe.Meni je i dalje najveća nepoznanica Fabregas i njegova uloga u budućnosti Barselone.To je tacno, Larsson/Klose tip bi im dobro dosao, i kao drugaciji profil napadaca ali i kao neko ko bi malo kostao a ne bi mu smetalo da presedi i po nekoliko utakmica, dok plan A prolazi.Fabregas luta, koliko to cini i u Spaniji, uz Xavija i Iniestu, nema dovoljno prostora, po pravilu bolje igra bez jednog od njih. Mada se cini da je najveci dugorocni problem posle pocetnog uspeha pomeranje Messija u sredinu. Bilo kakav plan B sa drugacijim napadacem bi morao da ukljucuje i njegovo menjanje pozicije, u protivnom se samo stvara jos veci cep prema golu. Isto kao i sa Fabregasom kao eventualnim false 9, sto je jedina mogucnost da ovaj igra zajedno sa Xavijem i Iniestom.
porucnik vasic Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Имајући у виду колико коштају играчи ова два тима утакмица мршава и досадна.
Zavrzan Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 sredina im je izrazito defanzivno orijentisana sa Ramosom na dmf. Te sanse su dosle posle izgubljenog poseda, ne iz obicnog napada gradjenog otpozadi, kakvih je 90% na mecu. Pride su dosle posle primljenog gola kada su morali da krenu napred. Meni se cini da bi mnogo bolje prosli da im je taj igrac koga su izgubili igranjem Ramosa na neadekvatnoj poziciji iskoriscen ispred Modrica i Khedire.edit: @ WP KasiljasPepe Mecelder Kanavaro Ramos snajder van der vartroben robinjo saviola baptistaFormacija koju sam koristio na PESu 2009 za ubijanje Eto'ove Barselone ,odlicno se pokazao kao DMF ^_^
Feindouno Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Ja i danas igram taj PES, Barsa je preluda sa triom Henry-Eto'o-Messi, Real obicno dobijam dvocifrenom razlikom na najtezem.
Weenie Pooh Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Mora da je lepo u svetu gde Robben i Robinho pristaju (pa još i umeju) da igraju krilne bekove :D
Zavrzan Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 (edited) Mora da je lepo u svetu gde Robben i Robinho pristaju (pa još i umeju) da igraju krilne bekove :D U tom svetu mi je Saviola bio najbolji igrac,a Julio Baptista bolji kao CF od VanNistelroja zbog golova glavom ...PES2009 je tipicno skijanje:uzmes npr Eto-a i skijas levo desno medju protivnickim igracima do gola,pa se morao markirati najbolji igrac,uglavnom neuspesno(za taj posao je Ramos bio zakon).A tek PES2008 je bio pishijada i Inter sa Ibrom i Adrianom i unosenje golmana posle slobodnjaka u gol.U 2008mici je bobybalance bio najbitniji.Secam se da ako krenem sa nekim od njih dvojice,dodjem do sesnesterca, ako mi je na jednoj strani slobodan prostor a na drugoj neki odbrambeni igrac ja namerno idem na defanivaca koji se odbija od mene i zabijam gol :0.6:uz psovke protivnika Edited October 28, 2013 by markomarko
MiddleClass Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 PES 6 je najbolja simulacija. Sve ostale su njesra.Da ne ispadne of topik. Spanska liga je uefa.
nautilus Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Kakvi penali mila majko :D Sudija je ozbiljan idiot.
Recommended Posts