John Coltrane Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 (edited) Atletiko sa dva gola D.Coste stigao do 8 pobede u 8 meceva. 10ti gol Coste za 10 pobedu u svim takmicenjima, stvarno deluju impresivno mada su pred kraj meca malo popustili, Celta je cak moga iz slobodnjaka u 92min da dodje do izjednacenja, ali je Kurtoa to skinuo prelepom paradom.edit: Gabi je morao van igre, sam se povredio pri pokusaju da zaustavi loptu-deluje kao da je stradao zglob :( nadam se da nije nista teze. Edited October 6, 2013 by John Coltrane
Ajant23 Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Gledam SK1 i čujem da Ciprian Marica nije mogao da napiše svoje prezime na dresu zbog toga što na španskom znači sissy/queen...
Ajant23 Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 a, ovaj, je l se ti to meni obraćaš nakon onoga što si pisao o meni dok sam bio pod banom?
aram Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 ovaj, ne.a vise i nemam pojma kad si bio pod banom, a ni sta sam pisao.
Weenie Pooh Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 Lep gol Neimara. Videlo se iz aviona šta će Iniesta da odigra, ali džabe, ne stiže to niko da odbrani.Zamalo sad da namesti jedan i Mesiju...
Cane Vukic Prebranac Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 Ништа од Реала нисам видио досад.
John Coltrane Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 Real ocajan, bez spica sa solo pokusajima Ronalda i Bejla, a na sve to sudija svira igru rukom Bejlu kad ga lopta pogodi u glavu, Mesi pada u stilu Esli Janga (onaj faul na roglju 16m), Fabregas za gazenje Marsela sa ledja bez zutog, itd.
crtamOrasi Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 Ancelotti kao da nije gledao polufinale CL prosle sezone. Previse mu duboko ekipa stoji pozadi i previse je prostora ostavila Barceloni na sredini.
Weenie Pooh Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 Toliko su duboko da je dva najbolje šanse Barca imala posle neuspelih ofsajd zamki...Prosto su slabiji tim. Samo neki nenormalni solo performans bi mogao da ih izvuče, a za to su minimalne šanse.
John Coltrane Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 Anceloti kopira Murinja sa DC na DM ili sa igrom bez spica-sta god da je ocajni su. Samo Benzema na klupi od potencijalnih izmena (mozda Isco).
crtamOrasi Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 (edited) Ne znam sta si ti gledao, ali ja vidim da kad Barcelona ima posed Real stoji sa prednjom linijom maltene na centru. Pride igraju bez cf (sto ne mislim da je losa ideja, ionako su ovako pokretljiviji napred), a i sredina im je izrazito defanzivno orijentisana sa Ramosom na dmf. Te sanse su dosle posle izgubljenog poseda, ne iz obicnog napada gradjenog otpozadi, kakvih je 90% na mecu. Pride su dosle posle primljenog gola kada su morali da krenu napred. Meni se cini da bi mnogo bolje prosli da im je taj igrac koga su izgubili igranjem Ramosa na neadekvatnoj poziciji iskoriscen ispred Modrica i Khedire.edit: @ WP Edited October 26, 2013 by crtamOrasi
Recommended Posts