MocaVukotic Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 čitaš kako ti odgovara. real čami pod barsom i atletikom. smešni su.
dillinger Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 pitanje je šta on hoće. da ostane tu, namlati se para i završi karijeru kao neko koga se gotovo niko neće ni sećati za 10 godina, ili možda da ode i u manji klub, za manje pare, a tamo onda da napravi nešto vanserijski (pošto je jasno da sa repkom neće nikad ništa uraditi). on je, i pored tih silnih golova, već neko vreme u silaznoj putanji. ovog leta je mogao da se trgne i napusti real, ali je odabrao da čami tu, pod barsom i atletikom. so be it. daće on i ove godine 50 golova, ali koga to više boli kurac.Mislim da njega boli, takav je čovek jbga, a još tri takve sezone i biće ispred Raula i Di Stefana. Pa hteli ne hteli, njegovo će ime biti nezaobilazno u pričama o najvećima u još uvek najvećem klubu svih vremenaNe slažem se da je već neko vreme u silaznoj putanji (ako to znači već godinama) jer mi se čini da je Ronaldo iz 2012. najbolji Ronaldo ikad. Ali da, verovatno mu nije još puno sezona na ovakvom nivou ostalo, ali jbga, Real je na početku svake sezone među par najvećih favorita u svakom takmičenju. Jedino bi, kažem opet, u Barsi bio bezbrižniji
MiddleClass Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 e svasta sam cuo, al' da neko cami u prvoj postavi reala, to jos nisam U jbt, kako teške reči. Ronaldo čami u Realu, biće ispod Atl. Madrida, biće zaboravljen za 10 godina. Kao da je neko nepristrasan opisao Di Mariju, a ne Ronalda.+1Koji su ovo biseri...
MocaVukotic Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Mislim da njega boli, takav je čovek jbga, a još tri takve sezone i biće ispred Raula i Di Stefana. Pa hteli ne hteli, njegovo će ime biti nezaobilazno u pričama o najvećima u još uvek najvećem klubu svih vremenaNe slažem se da je već neko vreme u silaznoj putanji (ako to znači već godinama) jer mi se čini da je Ronaldo iz 2012. najbolji Ronaldo ikad. Ali da, verovatno mu nije još puno sezona na ovakvom nivou ostalo, ali jbga, Real je na početku svake sezone među par najvećih favorita u svakom takmičenju. Jedino bi, kažem opet, u Barsi bio bezbrižnijidobro, naravno da sam malo karikirao, ali ipak se radi o jednom od 2 najbolja igrača današnjice (arguably). tri sezone u madridu, uzeo je jednu titulu. a real se uvek merio po uspesima u evropi, mrka kapa. više je uradio u junajtedu, i tamo je bio bitniji, ja bar mislim. evo ulazi u četvrtu sezonu, kurac će videti i titulu i LŠ. najbolji igrači se trebaju vrednovati više kroz uspehe tima, a manje po solo deonicama, posebno kad igraš u najvećem od svih timova.
crtamOrasi Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Samo da dodam da je Portugal bio najblizi da ugrozi dominaciju Spanije na nekom velikom takmicenju, ona pobeda u polufinalu na penale je bila bas za dlaku. Meni oni uopste nisu ispod nivoa Nemacke, Brazila ili Italije i uz malo srece imace jos sansu ili dve da napadnu trofej na nekom takmicenju.
Weenie Pooh Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 U klub iz lige u kojoj je Ronaldo već igrao, koji ima dosta keša u rezervi, a treba vrhunskog špica da posprema asistencije igrača koji je bio najodgovorniji za Ronaldove 40+ sezone.Izdao si Girouda, siso :mad:Ronaldo verovatno karijeru završava u Realu, osim ako ode u PSG.
Otto Katz Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Samo da podržim MocuVukotica, nije loše kad su nogometna ćaskanja excentrična i bez ikakve mjere. Posebno mi se dopalo ono o čamljenju pod Atleticom, čami kolo, čami dva, evo i sedmo čami li čami.
Giggsy Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Izdao si Girouda, siso :mad:Ronaldo verovatno karijeru završava u Realu, osim ako ode u PSG.Mislim da nece bas ostati do kraja. Ili PSG ili neki LA Galaxy, da odigra za milijardu dolara cisto da promovise fudbal i bude u centru paznje
Ajant23 Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Sad videh slučajno na SK 3 kako je sudija zatvorio meč Osasuna - Levante... Joj
Feindouno Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Kakav carski gol El Zhara, sam protiv citave odbrane Reala
kralj Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 (edited) Neverovatno kako u dosadnoj ligi ima genijalnih utakmica. Gledam 15 minuta i više fudbala nego u istoriji Stadiona Svetlosti. Edited October 5, 2013 by kralj
MiddleClass Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Lijepo li je vidjeti kolika je neznalica ovaj Anceloti... zreo je da se druzi sa Stanojem i Lipijem.
Feindouno Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Lijepo li je vidjeti kolika je neznalica ovaj Anceloti... zreo je da se druzi sa Stanojem i Lipijem.
Recommended Posts