Jump to content
IGNORED

España

Lancia

Recommended Posts

Posted

Real nije izgubio mnogo prodajom Ozila, s obzirom da je Isco fenomenalan igrac. Realu se desava ono sto se desava skoro svim ekipama kad ih Murinjo napusti, i bice potrebno malo vremena da ponovo nadju svoj identitet. Sto se gubljenja titule u oktobru tice, to bi bio napredak, prosle sezone su je izgubili u septembru. A Atletico je fenomenalan. Barca i Real ce doci sigurno do 90 bodova na kraju, jako tesko mi je zamisliti da i Atletico to moze, ali svejedno, mislim da ce ih namuciti kao nikad.

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

531

• Lancia

360

• John Coltrane

322

• Weenie Pooh

248

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Isco slab sinoc,zamenio ga Morata i bio najbolji u Realu

Posted
Realu se desava ono sto se desava skoro svim ekipama kad ih Murinjo napusti, i bice potrebno malo vremena da ponovo nadju svoj identitet.
Baš mi je ovo sinoć palo na pamet, gol koji je Atletiko postigao, kao i još nekoliko situacija u kojima je Atletiko bio opasan, bile su situacije dva na šest, i dva na sedam, u kojima je izgledalo kao da su igrači Reala užasno loše postavljeni, i nemaju ideju šta da rade na terenu.
Posted

Btw, Diego Costa je bio spektakularan. Jedan od najantipaticnijih likova u danasnjem fudbalu, ali igrachina.

Posted

meni bilo najupecatljivije koja je CR sisica, dva jaca starta na pocetku tekme i odma se usro, bezao od duela do kraja :D

Posted

njemu je letos bilo krajnje vreme da promeni klub. sad kurac, ostao je i biće ovo agonija od sezone, i za real i za CR-a.

Posted

A jes Murinjo je kriv. Kako sam zaboravio na to?! Nema to veze sa Ancelotijem koji je velicina™!Ne bih vas duze zadrzavao...

Posted
njemu je letos bilo krajnje vreme da promeni klub. sad kurac, ostao je i biće ovo agonija od sezone, i za real i za CR-a.
A gde da pređe, u Barsu?
Real nije izgubio mnogo prodajom Ozila, s obzirom da je Isco fenomenalan igrac. Realu se desava ono sto se desava skoro svim ekipama kad ih Murinjo napusti, i bice potrebno malo vremena da ponovo nadju svoj identitet.
Problem je i taj što bivši Ancelotijev klub, PSG, za dve godine pod njim takođe nije izgradio nikakav identitet već je sve dobijao na suvi kvalitet pojedinaca.Vreme je da se zahvale igračima tipa Kedire kojima još sdamo Murinjo može naći smisao postojanja, i da porazmisle o još jednom u sredini koji zna sa loptom. Bolno je gledati ono silno bunarenje iz zadnje linije ili propale pokušaje po bokovima.
Posted

Pa je zato Mančester za tog istog Kediru nudio duplo više nego za Felainija.

Posted
A gde da pređe, u Barsu?
ne znam gde će, bilo gde se čini bolje nego ovo mučenje s realom.
Posted
A gde da pređe, u Barsu?
U klub iz lige u kojoj je Ronaldo već igrao, koji ima dosta keša u rezervi, a treba vrhunskog špica da posprema asistencije igrača koji je bio najodgovorniji za Ronaldove 40+ sezone.
Posted

Jbga, profa da iskešira Ronalda, to je beyond my imagination.Njega u svakom slučaju niko neće kriviti za novi neuspeh kao što nije ni u prethodne 4 godine. Ne kriviš igrača koji daje 60 golova po sezoni a tim ti igra kao kesa. A takvu statistiku, svestan je i on, nigde drugo na svetu ne bi mogao ostvariti

Posted

pitanje je šta on hoće. da ostane tu, namlati se para i završi karijeru kao neko koga se gotovo niko neće ni sećati za 10 godina, ili možda da ode i u manji klub, za manje pare, a tamo onda da napravi nešto vanserijski (pošto je jasno da sa repkom neće nikad ništa uraditi). on je, i pored tih silnih golova, već neko vreme u silaznoj putanji. ovog leta je mogao da se trgne i napusti real, ali je odabrao da čami tu, pod barsom i atletikom. so be it. daće on i ove godine 50 golova, ali koga to više boli kurac.

Posted

e svasta sam cuo, al' da neko cami u prvoj postavi reala, to jos nisam :Hail:

Posted

U jbt, kako teške reči. Ronaldo čami u Realu, biće ispod Atl. Madrida, biće zaboravljen za 10 godina. Kao da je neko nepristrasan opisao Di Mariju, a ne Ronalda.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...