Jump to content
IGNORED

España

Lancia

Recommended Posts

Posted

Na stranu penal, ali utakmica je opravdano produžena koliko sam mogao da vidim u prenosu... Naprosto, gledao sam nadoknadu vremena i nije se ni igralo zbog postignutog gola. A, postoji i preporuka da se dodatno nadoknadi ukoliko dođe do gola posle 90. minuta... Od tih 3+ minuta, jedva da se igralo minut i 20, tako da je bilo opravdano produžiti i više od tog prekida, a prekid je svakako trebalo pustiti da se izvede. Sad, sviranje penala, posle prekida, to je sasvim druga stvar... Ali, produžavanje utakmice preko 3+ minuta bilo je opravdano, koliko se meni činilo u direktnom prenosu...Inače, penal je prilično strogo dosuđen, ako je i bilo faula, i to za Real i to na samom kraju utakmice, pa je i za očekivati ovoliku frku... Druga stvar, što je poništen gol Sevilji protiv Malage, početkom ovog meseca, zbog izmišljenog ofsajda mnogo teži prekršaj igre, ali to jedva da je i komentarisano... A, ono je bio skandal od sudijske odluke i koštao je Sevilju 2 boda!

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

531

• Lancia

360

• John Coltrane

322

• Weenie Pooh

248

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ajante, Sevilja je ostecena protiv Barse. Prvo joj je ponisten cist gol za pobjedu, a potom je priznat Barsi gol iz ofsajda od 7 metara! To je bilo mnogo ociglednije i drasticnije od toga sinoc.Jbg, hipppokritima je slatko pljuvati Real, a zmuriti na Farsu.

Posted

dosado jedna murinjovska, pusti ljude da xejtuju malo reala, jebla te farsa u dupe.

Posted

Smešna liga... Nije dovoljno što u Real i Barsu pumpaju 20x više keša od ostalih 18 klubova zajedno, nego moraju i da im sviraju ovakve gluposti :puke:

Posted
dosado jedna murinjovska, pusti ljude da xejtuju malo reala, jebla te farsa u dupe.
:lol:Ma daj. Kakav crni Real sa raspalim Ancelotijem. Farsa ce u oktobru slaviti titulu, a Anceloti u novembru potpisati za LA Galaxy. Samo stavljam znak jednakosti i nista vise.
Posted

Poznaje li.neko ovog batu Pavlovslog iz Malage?

Posted

jorgandžije spakovali fašiste

Posted

Baš je bilo slatko. Trebalo je da bude dva razlike.

Posted

Djuka u potonje tri tekme tri pobjede! Danas ih je poslednjeplasirani Rajo razmontirao! BataDjorin najbolji djak...

Posted

Sjajna utakmica Atletika, mogli su ih posteno nakantati, nekoliko mrtvih sansi, precka, izlazak 1 na 1. Sa druge strane Real jedva da je imao 2,3 sanse i to pre svega Morata koji je usao pred kraj.Zvezda veceri ponovo Diego Costa! :Hail: Smestio gol u prvom, a onda se do kraja mlatio, stipao, prepucavao sa Pepeom i Ramosom. Jesu ga isprebijali, ali je definitivno izasao kao pobednik i da je imao malo vise koncentracije, mogao je bar jos jedan da zabode.Odusevio me je i Simeone koji je bukvalno za svaku sumnjivu situaciju za koju je mislio da njegovi igraci simuliraju, mlatarao rukama da odmah ustanu i ne valjaju se. Stvarno za respekt.

Posted

Real prodao Ozila i ode igra u k... krasni. Isto im se ponavlja kao kad su prodali Makelelea.Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...