Jump to content
IGNORED

España

Lancia

Recommended Posts

Posted

Diego Costa je totalna budaletina. Kakav je okrsaj imao sa Ramosom i Pepeom :lolol:http://youtu.be/eBNIQM3Bi6M

1.gif
&ALBA3.gif
  • Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

531

• Lancia

360

• John Coltrane

322

• Weenie Pooh

248

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Pa udarila čoveka lopta iz neposredne blizine, od toga može da se pogine...

Posted (edited)

Raul Garcia klececi daje gol glavom sa 11m posle kornera kroz shumu nogu-najbolja liga, nema shta :ajde:edit: A onda par minuta kasnije junak predjashnjih postova sam ko duh zabija za 2:0

Edited by John Coltrane
Posted

Kako se Barsa provukla sinoc na kraju, prvo stativa za Malagu a onda i dve ciste sanse promasili. Naravno, ja cekao 1x za dobitak i nije doslo.

Posted

Spektakl u Valensiji. :Hail:Prvo Messi daje 3 komada i kada je izgledalo da sledi dosadno otaljavanje, Postiga u zavrsnici poluvremena zabija 2.

Posted

Zvezdin dželat Gameiro nastavlja da teroriše i po Španiji

Posted

Real je bogato i prodavao i kupovao u ovom prelaznom roku. Međutim, ono što je meni najinteresatnije je je da su prilično olakšali budžet za plate, uveli u tim nekoliko igrača iz B tima i da su smanjili broj stranaca na 50% (svega 11). Ograničili su i broj igrača na svega 22 igrača.Morata, Jese, Fernandez pa i Casemiro su došli iz Reala B. Ovaj poslednji je talenat Sao Paula, kojeg su doveli u januaru na privikavanje, da bi ga sada otkupili i priključili prvom timu za stalno (debitovao je prošle godine pred kraj). Otkupljen je i sopstveni omladinac iz Bayera, Carvajal. Uz to, dovedena su i dva Španca Isco i Illarramendi. Naravno došao i Bale za svetski rekord.S druge strane, dobro su unovčili četiri igrača, Ozila, Iguaina, Albiola i Callejona. Prodali su i Pedra Leona Getafeu. Oslobodili su se i plate Kake, baš kao i što je istekao ugovor Carvalhu.Ancelotti je dobio dosta mlađi tim na upravljanje. Biće zanimljivo gledati Benzemu kao monopolistu na mestu centarfora, kao i prilagođavanje Balea u tim. Videćemo kako će podlmađivanje uticati na igru tokom sezone. Back-up sastav Reala izgleda: Casillas - Coentrao, Varane, Fernandez, Carvajal - Casemiro, Illarramendi, Xabi Alonso - Di Maria, Jese i Morata.

Posted

Pitanje koliko je Benzema monopolista. Moguće da će Ronaldo i Bejl igrati dva nazovi špica bez ikoga napred.Ali inače se slažem sa onim što se čita među redovima - fenomenalan prelazni rok.

Posted (edited)

Anćeloti se vraća korenima... Kada je bio preuzeo Parmu, isto je rasteretio ekipu od tada velikih zvezda i dosta ju je podmladio... (Naravno, tu je i činjenica da je otišao tada i mladi Inzagi zato što je želeo da se dokaže kao prva zvezda u manjoj ekipi što je i učinio, ali to nije bitno.)Inače, zanimljivo je da je najbolji plasman Parmi u istoriji Serie A izborio remijem sa prvakom Juveom u kome je današnji Anćelotijev pomoćnik Zidan dao autogol za konačnih 1:1...Mnogo volim Anćelotija i Zidana i oni bi mogli postići dosta sa ovom ekipom, ali više mi nisu baš simpatični. Sećam se kada sam ovde bio jedan od retkih vatrenih simpatizera Reala. Posle konačnog odlaska Ozila i Kake, više uopšte nisam čak ni simpatizer. To je valjda stvar mog ukusa...Zaljubim se u ekipu kada ona pravi loše rezultate, tako sam i Arsenal zavoleo upravo posle 2004, kada se završilo 7 berićetnih godina... Go figure!

Edited by Ajant23
Posted

Ali odvratni Vikovic koji proziva Isca da se jos nije pokazao (u prva 2 kola valjda :wacko: ) i covek 2minuta kasnij zabija gol :rolf: . Naravno ovaj cuti ko zaliven i "poentira"- "rekao sam da ce jednom proci ta lopta i da nece biti ofsajd" :puke:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...