August 25, 201311 yr Diego Costa je totalna budaletina. Kakav je okrsaj imao sa Ramosom i Pepeom :lolol:http://youtu.be/eBNIQM3Bi6M &
August 25, 201311 yr Raul Garcia klececi daje gol glavom sa 11m posle kornera kroz shumu nogu-najbolja liga, nema shta :ajde:edit: A onda par minuta kasnije junak predjashnjih postova sam ko duh zabija za 2:0 Edited August 25, 201311 yr by John Coltrane
August 26, 201311 yr Kako se Barsa provukla sinoc na kraju, prvo stativa za Malagu a onda i dve ciste sanse promasili. Naravno, ja cekao 1x za dobitak i nije doslo.
September 1, 201311 yr Spektakl u Valensiji. :Hail:Prvo Messi daje 3 komada i kada je izgledalo da sledi dosadno otaljavanje, Postiga u zavrsnici poluvremena zabija 2.
September 3, 201311 yr Real je bogato i prodavao i kupovao u ovom prelaznom roku. Međutim, ono što je meni najinteresatnije je je da su prilično olakšali budžet za plate, uveli u tim nekoliko igrača iz B tima i da su smanjili broj stranaca na 50% (svega 11). Ograničili su i broj igrača na svega 22 igrača.Morata, Jese, Fernandez pa i Casemiro su došli iz Reala B. Ovaj poslednji je talenat Sao Paula, kojeg su doveli u januaru na privikavanje, da bi ga sada otkupili i priključili prvom timu za stalno (debitovao je prošle godine pred kraj). Otkupljen je i sopstveni omladinac iz Bayera, Carvajal. Uz to, dovedena su i dva Španca Isco i Illarramendi. Naravno došao i Bale za svetski rekord.S druge strane, dobro su unovčili četiri igrača, Ozila, Iguaina, Albiola i Callejona. Prodali su i Pedra Leona Getafeu. Oslobodili su se i plate Kake, baš kao i što je istekao ugovor Carvalhu.Ancelotti je dobio dosta mlađi tim na upravljanje. Biće zanimljivo gledati Benzemu kao monopolistu na mestu centarfora, kao i prilagođavanje Balea u tim. Videćemo kako će podlmađivanje uticati na igru tokom sezone. Back-up sastav Reala izgleda: Casillas - Coentrao, Varane, Fernandez, Carvajal - Casemiro, Illarramendi, Xabi Alonso - Di Maria, Jese i Morata.
September 3, 201311 yr Pitanje koliko je Benzema monopolista. Moguće da će Ronaldo i Bejl igrati dva nazovi špica bez ikoga napred.Ali inače se slažem sa onim što se čita među redovima - fenomenalan prelazni rok.
September 3, 201311 yr Anćeloti se vraća korenima... Kada je bio preuzeo Parmu, isto je rasteretio ekipu od tada velikih zvezda i dosta ju je podmladio... (Naravno, tu je i činjenica da je otišao tada i mladi Inzagi zato što je želeo da se dokaže kao prva zvezda u manjoj ekipi što je i učinio, ali to nije bitno.)Inače, zanimljivo je da je najbolji plasman Parmi u istoriji Serie A izborio remijem sa prvakom Juveom u kome je današnji Anćelotijev pomoćnik Zidan dao autogol za konačnih 1:1...Mnogo volim Anćelotija i Zidana i oni bi mogli postići dosta sa ovom ekipom, ali više mi nisu baš simpatični. Sećam se kada sam ovde bio jedan od retkih vatrenih simpatizera Reala. Posle konačnog odlaska Ozila i Kake, više uopšte nisam čak ni simpatizer. To je valjda stvar mog ukusa...Zaljubim se u ekipu kada ona pravi loše rezultate, tako sam i Arsenal zavoleo upravo posle 2004, kada se završilo 7 berićetnih godina... Go figure! Edited September 3, 201311 yr by Ajant23
September 3, 201311 yr Ali odvratni Vikovic koji proziva Isca da se jos nije pokazao (u prva 2 kola valjda ) i covek 2minuta kasnij zabija gol . Naravno ovaj cuti ko zaliven i "poentira"- "rekao sam da ce jednom proci ta lopta i da nece biti ofsajd"