Ajant23 Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Joj, mnogo sam voleo da gledam tu Sevilju, bila mnogo zabavna ekipa...
MocaVukotic Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 A, potezao si 2001/2002 kada je došao Zidan i 2003 kada je Ronaldo osvojio prvu titulu prvaka Španije...da, kao poslednje dobre sezone, šta ne razumeš?
Ajant23 Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Pa, lepo... Nisam primetio tvoju varijaciju na slovensku metatezu, od do i te priče...Uglavnom, pisao sam o proleću 2004, kada se Ronaldinjo proslavljao sa igračem više protiv Reala lob pasom, pa posle talambasao Evropu sa Udinezeom u grupi, pa tukao Arsenal u finalu sa igračem više... Pa, Ajantu dojučerašnji moderator poručio wtmil zato što mu je rekao da će, ako tako nastave, i onog trećeg "ronalda", cirkuzanta sa No7 u Mančesteru jednom proglasiti za najboljeg na svetu... I, tako... Sad pogledaj moje postove danas na tri lige: Španija, Italija i Engleska i potraži vezu... Kao i odgovor na topicu o svetskom u atletici, koji je sve pokrenuo...I što si na kraj srca, nisam ni sanjao da će se mrđa stvarno pojaviti, a ti dobio i priliku da ga priliku da ga pitaš šta želiš...
MocaVukotic Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 nisam na kraj srca. napisao sam jednu sasvim prostu i razumljivu stvar, ali ti kao da nisi uspeo da razumeš to iz tri pokušaja.
SNARC Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 Razvija se ovo u jako lepu i zanimljivu utakmicu..Mesi ostavljen u svlacionici u poluvemenu
MiddleClass Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Jebote... kako bilo ko normalan moze da im se divi?
John Coltrane Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Dobra tekma i neocekivano ravnopravna igra Atletika, za ono za sta su dobijali zute kartone, Barsini nisu bili ni opomenuti. Mada Diego Costa je ipak objansio neke stvari pri proslavi gola je otrcao do pomocnog da mu hebe mater umesto da slavi sa svojima - steta za takvog igraca da bude djubre broj 1.
Recommended Posts