MiddleClass Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 (edited) Naravno, nisu oni u stanju da sahranjuju igrače poput Skolsa i Gigsa na pravi način, polagano, uz krčkanje do kraja karijere kada ih ugoste na trpezi uz sve počasti...+1Strasno je recimo biti neko kao ADP koji je pao na 40% svojih nekadasnjih mogucnosti i ocekivati da ce igrati do 78. u velikom klubu zbog starih zasluga. Strasno je ne znati kad je dosta. Hoces da igras i dalje? Idi u Galaksi, Al Ahli i sl. umjesto da kukas sto te klub nece u tvojoj 3x godini, a ti realno nisi odavno za taj klub. OK ako je klub mali i bez ambicija (Toti i Roma) pa te trpe jer bi svejedno bili tu gdje su i sa tobom i bez tebe ili ako si Zaneti pa sto si stariji sve si bolji, ali primjeri Raula i Aleksa DelPjera su najgori moguci primjer kako igraci igraju na kartu potpaljivanja povrsnih navijaca jer ne zele da napuste klub. Nije mi jasno kako ne vide kad je dosta i da ce 1 veliki klub vuci samo na dolje. Edited July 28, 2013 by MiddleClass
John Coltrane Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 http://www.clubatleticodemadrid.com/jugadores/arda-turan-2013-2014Novi imidz Arde Turana, radni naslov Arapsko Prolece. Estudijantes dobio prijateljsku, a utisak tekme matori Veron koji je asistirao za jedini gol.
Weenie Pooh Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 Del Piero je bio rezerva u završnim godinama svoje karijete u Juventusu, i nisam video da se nešto bunio, još manje "potpaljivao površne navijače". Raul je i tako mator mogao da bude solidna konkurencija neprevaziđenim velemajstorima kao što su Higuain i Benzema, a nemojmo se zezati da Real nije mogao da pokrije njegovu platu za sedenje na klupi. Samo, trebalo je osloboditi novi dres za Ronalda, da se proda u trista kvadriliona primeraka...
gervasius twinkleminkleson Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 Del Piero se nije bunio ni kad je bio rezerva jedno vrijeme u najboljem dijelu svoje karijere.
Ajant23 Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 Del Piero je bio velika zvezda Juvea i pored Zidana i pored Nedveda i pored Kanavara - svi osvajači Zlatne lopte, a Skols je uglavnom bio u drugom planu dok su Bekam i C. Ronaldo brali lovorike...Gigs je tek sa 35+ dobio prvu titulu najboljeg igrača u Premier ligi...Del Piero u Juventusu i Raul u Realu su ostvarili verovatno maksimalno koliko su mogli, a Skols je bio bolji od toga kako će ostati zapamćen. Najzad, pljuvanje po Juveu i Realu zbog njih možda je pomalo i zasluga ovih klubova koji su im ponudili velike karijere... A, Skols, hm, pa valjda ga je Mančester tretirao celu karijeru dobro u skladu sa njegovim mogućnostima, ipak on nikad nije ni bio taj nivo jednog Kantone, Bekama, C. Ronalda i tako dalje, iz jednog ugla gledano... Iz drugog ugla, Del Piero je bio velika zvezda Juvea i pored Zidana i pored Nedveda i pored Kanavara - svi osvajači Zlatne lopte...A, za Raula je onda bilo mesta i na svim turnirima u španskoj reprezentaciji, pa da pokupi trofeje koje je možda zaslužio u karijeri, ili je to ipak malo preterivanje... E, da, i Raul je bio velika zvezda Reala pored Zidana, Ronalda, Figa, Redonda, Bekama...A, Skols, pa, hm, bio je pomalo slabo fotogeničan, ali nije on mogao bolje u Mančesteru, šta ćeš... Ali, klub i javnost su ga super tretirali...
ducca Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 Naravno, nisu oni u stanju da sahranjuju igrače poput Skolsa i Gigsa na pravi način, polagano, uz krčkanje do kraja karijere kada ih ugoste na trpezi uz sve počasti...Ja ne vidim gde sam ja to napisao da je Real jadan zato sto je pustio Raula da ode u poznim godinama. To me ne zanima. Samo kazem da je takva igracka velicina i jedna od najvecih legendi kluba zasluzila da mu taj Real Madrid, veliki i slavni, organizuje oprostajnu prijateljsku utakmicu na Bernabeu-u.
Ajant23 Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 Ja ne vidim gde sam ja to napisao da je Real jadan zato sto je pustio Raula da ode u poznim godinama. To me ne zanima. Samo kazem da je takva igracka velicina i jedna od najvecih legendi kluba zasluzila da mu taj Real Madrid, veliki i slavni, organizuje oprostajnu prijateljsku utakmicu na Bernabeu-u. I da se ubije od para, naravno... Real bi rasprodao stadion i isplatilo bi mu se... Možda se ovako isplatilo Raulu, otkud znam...Niko ni da spomene ni da je Del Piero dobio totalnu finansijsku samostalnost poslednjih godina u Juveu, njemu je išao sav novac koji klubovi inače uzimaju na igračima...Naprosto, imam utisak da su Juve i Real mrski mnogima, pa se samo traže razlozi da im se zameri...
Ajant23 Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 A, Raul je počeo fudbal u Atletiko Madridu, ali osobeni Hil raspustio mlade, pa je ovaj posle završio u Realu. Tamo ga je afirmisao Valdano, koji je zbog žutice okončao karijeru prerano. Zbog "malog kluba" kao Real nikada nije otišao daleko od vrhunskog fudbala...
ArleKino Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 Real je pod Perezom bezdušna mašina za zarađivanje i trošenje para te bi bilo stvarno super kad bi najebali zbog tih terena (o tome se priča još otkako je Sanz bio predsjednik) i navodnih muljaža oko istih.Primjer Raula nije iznimka nego pravilo ponašanja u Realu. Treba se sjetiti Hierra i Del Bosquea nakon što je Real osvojio naslov 2002.godine što su fino plaćali narednih sezona tako što im je svaki igrač viši od 1,75 predstavljao vazdušnu opasnost u šesnaestercu usprkos Samuelu i Cannavaru. Zaslužili su sve ono što ih je snašlo od te 2002.godine - i "šesticu" od Barce na Bernabeuu, i "peticu" od Barce na Nou Campu, i ispadanja u osmini finala Lige prvaka do dolaska Mourinha, i gledanje Eto'oa, Robbena, Makelelea i Sneijdera kako osvajaju trofeje u svojim novim klubovima, posebno tu mislim na ovu trojicu što su osvojila Ligu prvaka, nakon što su označeni kao višak.Raul :Hail:
Ajant23 Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 Real je pod Perezom bezdušna mašina za zarađivanje i trošenje para te bi bilo stvarno super kad bi najebali zbog tih terena (o tome se priča još otkako je Sanz bio predsjednik) i navodnih muljaža oko istih.Primjer Raula nije iznimka nego pravilo ponašanja u Realu. Treba se sjetiti Hierra i Del Bosquea nakon što je Real osvojio naslov 2002.godine što su fino plaćali narednih sezona tako što im je svaki igrač viši od 1,75 predstavljao vazdušnu opasnost u šesnaestercu usprkos Samuelu i Cannavaru. Zaslužili su sve ono što ih je snašlo od te 2002.godine - i "šesticu" od Barce na Bernabeuu, i "peticu" od Barce na Nou Campu, i ispadanja u osmini finala Lige prvaka do dolaska Mourinha, i gledanje Eto'oa, Robbena, Makelelea i Sneijdera kako osvajaju trofeje u svojim novim klubovima, posebno tu mislim na ovu trojicu što su osvojila Ligu prvaka, nakon što su označeni kao višak. Kao prvo, Valdano je jednako bio u sukobu sa Del Bosqeom, a vidi iznad šta sam napisao za Valdana...Kao drugo, Del Bosque je osvojio već dve lige šampiona i to imajući i Zidana koga su mu doveli. Otkaz Makeleleu i dovođenje Bekama je bilo najveća greška i to se videlo. Ali, pravio je i Del Bosque greške zbog kojih je i ispao od Juvea 2003. On je direktni krivac što je pre revanša kombinovao sastave u Osasuni i totalno poremetio kontinuitet dobre igre uoči revanša u Torinu. 6 godina je Perez bio na čelu Reala, od toga je polovinu vremena Del Bosque bio trener...Kao treće, potežeš dolazak Mourinha, pa njega je upravo Perez doveo. Kupovali su bezveze, Mourinho je držao Benzemu na klupi i prozivao Valdana da mu dovede napadača. Dakle, i on je došao kao i Del Bosque u sukub sa Valdanom, koji je tvrdio da je Benzema napadač dostojan Reala sa čim se Mourinho nije slagao... Tek posle mu je dao priliku... Da je gomilanje dobrih igrača u raskoraku sa Mourinhom bilo vidno, bilo je... Bezveze su kupovali, a ovaj je najzad napustio klub, kamo sreće da je i C. Ronaldo otišao...Kao četvrto, Robben je ionako igrač samo igrač koji osvaja titule u Bajernu, koga boli uvo za njega. Eto je bio premlad i nije imao mesta pored Raula i Ronalda i ostalih i super je što mu nisu kočili karijeru. Odlazak Makelelea je najveća Perezova i Valdanova greška i potpuno čudan potez, koji je Real skupo koštao. A, Snajder, pa isto se može reći i za Inter u suprotnom smeru oko R. Carlosa, čak je Interova greška bila mnogo gora...Kao peto, Valdano, Mijatovic, Zidan su samo među mnogim bivšim igračima Reala kojima je klub širom otvarao vrata da rade u njemu... Mnogo više od raznih drugih klubova u Evropi...Kao šesto, mešaš ispadanja iz LŠ pod Sainzom - kada je Real vezivao dve titule i ubedljivo pobeđivao Barsu, i ubedljive poraze od Barselone pod Perezom, kada je Real imao solidan uspeh u LŠ...Naprosto, meni uopšte nije mnogo drago da gledam Kaku na klupi, ali Robbena pustio
crtamOrasi Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 +1Strasno je recimo biti neko kao ADP koji je pao na 40% svojih nekadasnjih mogucnosti i ocekivati da ce igrati do 78. u velikom klubu zbog starih zasluga. Strasno je ne znati kad je dosta. Hoces da igras i dalje? Idi u Galaksi, Al Ahli i sl. umjesto da kukas sto te klub nece u tvojoj 3x godini, a ti realno nisi odavno za taj klub. OK ako je klub mali i bez ambicija (Toti i Roma) pa te trpe jer bi svejedno bili tu gdje su i sa tobom i bez tebe ili ako si Zaneti pa sto si stariji sve si bolji, ali primjeri Raula i Aleksa DelPjera su najgori moguci primjer kako igraci igraju na kartu potpaljivanja povrsnih navijaca jer ne zele da napuste klub. Nije mi jasno kako ne vide kad je dosta i da ce 1 veliki klub vuci samo na dolje. ? Jepse, bolji je od Zanettija i bice bolji i sa 50.
Ajant23 Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 Za manje od sat vremena stvarno počinje liga sa mečom Reala...Kao uvodni meč, trenutno igra Barselona...
Recommended Posts