Jump to content
IGNORED

España

Lancia

Recommended Posts

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

531

• Lancia

360

• John Coltrane

322

• Weenie Pooh

248

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
Opet ispade Depor :(
Meni zao samo Valerona. Od ove tri ekipe sto su ispale, samo je Zaragoza totalni raspad, jos prosle godine je trebalo da ispadne.
Posted

meni zao Depor, nesto sam ih zavolio jos od devedesetih kad su ono dvije godine zaredom gubili titulu u zadnjem kolu, i bilo mi je bas drago kad su je par godina kasnije napokon uzeli. a definitivno su me pridobili kad su izbacili milan u cuvenom 1-4 4-0 dvomecu...... ali mi je veceras ipak drago sto je sosijedad izborio ligu sampiona. zasluzili su, brate!sad imam razlog da pratim segundu sljedece godine i navijam za depor...

Posted

a gledo sam depor danas, kako su odigrali, steta bi bilo da nisu ispali.

Posted
... ali mi je veceras ipak drago sto je sosijedad izborio ligu sampiona. zasluzili su, brate!
+1steta sto ih napusta trener. neshvatljivo totalno, nakon plasmana u CL. plus su igrali najlepsi fudbal u ligi.
Posted

Niko da pohvali Đukarino avanzovanje? U spoileru je klip sa predstavljanja za vas koji kontate ovo njihovo namazano mrmljanje...

Posted

Mafija ko i svi gaucosi...

Posted
Mafija ko i svi gaucosi...
Сместили му то централисти из Мадрида... :fantom:
  • 2 weeks later...
Posted

Ali tek od 4og jula da bi platio manji porez.

Posted
Ancelotti novi trener Reala
Bilo bi super samo da su oterali CR-a, ovako je onako-onako. Kako bilo, retko koji trener može kao on da puno igrača u prepunom rusteru učini srećnim i da igraju lepo, imhp. Sasvim nova priča u odnosu na Morinja, imhp...
Posted

Niko da otvori novu Primeru, cekate Gorcina da potvrdi Mesijevu neivnost?!

Posted

Anceloti?! :lol:Zavrisce treci max!

Posted
Anceloti?! :lol:
Izuo kopačke u stručni štab Sakija - finale WC94, razhurio pretrpanu Parmu - najbolji plasman u istoriji kluba sa 2. mestom, u Milanu - Pirlo i mnogi drugi za tri finala i 2 titule LŠ; titule prvaka Italije, Engleske i Francuske... Ma, koji Anćeloti ^_^
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...