June 1, 201311 yr Author Opet ispade Depor :(Meni zao samo Valerona. Od ove tri ekipe sto su ispale, samo je Zaragoza totalni raspad, jos prosle godine je trebalo da ispadne.
June 1, 201311 yr meni zao Depor, nesto sam ih zavolio jos od devedesetih kad su ono dvije godine zaredom gubili titulu u zadnjem kolu, i bilo mi je bas drago kad su je par godina kasnije napokon uzeli. a definitivno su me pridobili kad su izbacili milan u cuvenom 1-4 4-0 dvomecu...... ali mi je veceras ipak drago sto je sosijedad izborio ligu sampiona. zasluzili su, brate!sad imam razlog da pratim segundu sljedece godine i navijam za depor...
June 1, 201311 yr Author ... ali mi je veceras ipak drago sto je sosijedad izborio ligu sampiona. zasluzili su, brate!+1steta sto ih napusta trener. neshvatljivo totalno, nakon plasmana u CL. plus su igrali najlepsi fudbal u ligi.
June 6, 201311 yr Niko da pohvali Đukarino avanzovanje? U spoileru je klip sa predstavljanja za vas koji kontate ovo njihovo namazano mrmljanje...
June 13, 201311 yr http://www.guardian.co.uk/football/2013/jun/12/lionel-messi-accused-tax-fraud Barcelona's Lionel Messi and father accused of €4m tax fraud in Spain
June 25, 201311 yr Ancelotti novi trener RealaBilo bi super samo da su oterali CR-a, ovako je onako-onako. Kako bilo, retko koji trener može kao on da puno igrača u prepunom rusteru učini srećnim i da igraju lepo, imhp. Sasvim nova priča u odnosu na Morinja, imhp...
June 25, 201311 yr Anceloti?! Izuo kopačke u stručni štab Sakija - finale WC94, razhurio pretrpanu Parmu - najbolji plasman u istoriji kluba sa 2. mestom, u Milanu - Pirlo i mnogi drugi za tri finala i 2 titule LŠ; titule prvaka Italije, Engleske i Francuske... Ma, koji Anćeloti ^_^