Lancia Posted June 1, 2013 Author Posted June 1, 2013 Opet ispade Depor :(Meni zao samo Valerona. Od ove tri ekipe sto su ispale, samo je Zaragoza totalni raspad, jos prosle godine je trebalo da ispadne.
Pantelija jr Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 meni zao Depor, nesto sam ih zavolio jos od devedesetih kad su ono dvije godine zaredom gubili titulu u zadnjem kolu, i bilo mi je bas drago kad su je par godina kasnije napokon uzeli. a definitivno su me pridobili kad su izbacili milan u cuvenom 1-4 4-0 dvomecu...... ali mi je veceras ipak drago sto je sosijedad izborio ligu sampiona. zasluzili su, brate!sad imam razlog da pratim segundu sljedece godine i navijam za depor...
aram Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 a gledo sam depor danas, kako su odigrali, steta bi bilo da nisu ispali.
Lancia Posted June 1, 2013 Author Posted June 1, 2013 ... ali mi je veceras ipak drago sto je sosijedad izborio ligu sampiona. zasluzili su, brate!+1steta sto ih napusta trener. neshvatljivo totalno, nakon plasmana u CL. plus su igrali najlepsi fudbal u ligi.
Töölönlahti Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Niko da pohvali Đukarino avanzovanje? U spoileru je klip sa predstavljanja za vas koji kontate ovo njihovo namazano mrmljanje...
John Coltrane Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 http://www.guardian.co.uk/football/2013/jun/12/lionel-messi-accused-tax-fraud Barcelona's Lionel Messi and father accused of €4m tax fraud in Spain
porucnik vasic Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 Mafija ko i svi gaucosi...Сместили му то централисти из Мадрида...
Ajant23 Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Ancelotti novi trener RealaBilo bi super samo da su oterali CR-a, ovako je onako-onako. Kako bilo, retko koji trener može kao on da puno igrača u prepunom rusteru učini srećnim i da igraju lepo, imhp. Sasvim nova priča u odnosu na Morinja, imhp...
John Coltrane Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Niko da otvori novu Primeru, cekate Gorcina da potvrdi Mesijevu neivnost?!
Ajant23 Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Anceloti?! Izuo kopačke u stručni štab Sakija - finale WC94, razhurio pretrpanu Parmu - najbolji plasman u istoriji kluba sa 2. mestom, u Milanu - Pirlo i mnogi drugi za tri finala i 2 titule LŠ; titule prvaka Italije, Engleske i Francuske... Ma, koji Anćeloti ^_^
Recommended Posts