Jump to content
IGNORED

España

Lancia

Recommended Posts

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

531

• Lancia

360

• John Coltrane

322

• Weenie Pooh

248

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

falim te boze, te Murinjo ide iz Spanije.jedno 30% novinara ce dobiti otkaz, jer nece imati o cemu da pisu.

Posted

Slazem se. Ovaj topik naredne sezone ce imati dva tri posta na dan kad je El klasiko i to je to...

Posted

Ode Jose. Kakva steta :(Najneuspjesniji trener u istoriji Reala medju onima koji su se makar 3 godine zadrzali u klubu. Doduse, takvih je bilo ukupno 7. Al bilo je stvarno dirljivo kad je navodio polufinala CL kao uspjehe. Mnogo vaznija vijest - Athletic navodno veoma blizu da dovede Benata iz Betisa. Bolje pojacanje ne mogu naci, tacno ono sto im treba. Josh da imaju nekog boljeg od Aduriza u spicu, i imaju ekipu za CL, lagano. Nazalost, bojim se da i Bielsa mora da ode da bi se to desilo, previse je nategnuta atmosfera izmedju njega i igraca da bi mogao da ih ponovo digne.

Posted
Ode Jose. Kakva steta :(Najneuspjesniji trener u istoriji Reala medju onima koji su se makar 3 godine zadrzali u klubu. Doduse, takvih je bilo ukupno 7.Al bilo je stvarno dirljivo kad je navodio polufinala CL kao uspjehe.Mnogo vaznija vijest - Athletic navodno veoma blizu da dovede Benata iz Betisa. Bolje pojacanje ne mogu naci, tacno ono sto im treba. Josh da imaju nekog boljeg od Aduriza u spicu, i imaju ekipu za CL, lagano. Nazalost, bojim se da i Bielsa mora da ode da bi se to desilo, previse je nategnuta atmosfera izmedju njega i igraca da bi mogao da ih ponovo digne.
Beñat je igracina, skoro da mi je zao sto ce u tandemu sa Hererom da igra za Bielsu.Inace najvaznija i najbolja kupovina je Baptisao iz Raya u Atletico. Ako se vrati Diego, jorgandzije napokon imaju sredinu terena.
Posted

Lewandowski i Isco su izborni aduti Florentina. Bale se za sada ne pominje, izgleda preskupa igracka.

Posted

Meni je Lewa kao i Dzeko odlican igrac za neki veliki klub, ali mi nisu za ovih top 5-6 klubova.

Posted

Meni vala Džeko bolji, a Kavani najbolji od te sorte.

Posted

Na Sportklubu Espanjol - Barselona upravo pocinje.

Posted

Zavrsio karijeru:

:Hail:
Posted

Cek zar nece cekati zadnje kolo?

Posted

Hoce, u nedelju mu je zadnji mec. Tako da je trebalo da stavim 'zavrsava karijeru', al iskreno, smetnuo sam s uma da ima josh jedno kolo.

Posted

Beskrajno simpaticni Sosijedad pred CL, ako ostane gol prednosti protiv Deportiva, s obzirom da Valensija sigurno gubi u Sevilji.Nazalost Deportivo izgleda ispada :(, a kako stoje stvari u ligi ostaje govnjiva Selta :isuse:

Posted

Bila bi fora, da Celta popije gol na kraju meca i ostane Mallorca.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...